Δυνατή Ελλάδα

Μυστική συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών – Τι συζήτησαν

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συναντήθηκαν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα παρά την διαφωνία των δύο πλευρών. Πολλοί Ιεράρχες έχουν ξεσηκωθεί και ορισμένοι εισηγούνται λαοσυνάξεις και συλλαλητήρια, ωστόσο ο κ. Ιερώνυμος τηρεί στάση αναμονής και σχεδιάζει να συγκαλέσει την Ιεραρχία

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή την περασμένη εβδομάδα και συζήτησαν το θέμα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ενημέρωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να απαλειφθούν οι διακρίσεις και να εξασφαλιστεί η ισότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια στο ζήτημα του πολιτικού γάμου, αλλά και να αναγνωριστούν και τα νομικά δικαιώματα για τα παιδιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος επανέλαβε την πάγια θέση της εκκλησίας και την αντίθεση των ιεραρχών και τον ενημέρωσε ότι θα συγκαλέσει την Ιεραρχία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.