Δυνατή Ελλάδα

Βελόπουλος: Σήμερα ο πρωθυπουργός τεκμηρίωσε ότι η πολιτική που εφαρμόζει βασίζεται στην εξαπάτηση των πολιτών

«Σήμερα ο πρωθυπουργός τεκμηρίωσε ότι η πολιτική που εφαρμόζει βασίζεται στην εξαπάτηση των πολιτών και την ανευθυνότητα που πλέον ξεπερνά τα όρια της εθνικής μειοδοσίας», αναφέρει σε σχόλιό του για την συνέντευξή του Κυριάκου Μητσοτάκης στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι δεν θα εμποδίσει την πώληση μαχητικών F – 16 και πυραύλων στην Τουρκία. Το να επιτρέπεις την πώληση όπλων στον εχθρό σου που απειλεί να δολοφονήσει Έλληνες, συνιστά τον ορισμό της εθνικής μειοδοσίας.

Ο πρωθυπουργός ομολόγησε ότι έλεγε ψέματα μιλώντας για «εισαγόμενη ακρίβεια». Εξαπάτησε όμως πάλι το πανελλήνιο καθώς τα μέτρα που ανακοίνωσε υποθάλπουν τους κερδοσκόπους αντί να προστατεύουν τους Έλληνες.

Ως κοινός «πολιτικός απατεώνας», ο Κ. Μητσοτάκης εισάγει τον γάμο ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών, χωρίς να τα έχει ανακοινώσει προεκλογικά. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, εκ του ασφαλούς φυσικά, διότι έχει ως δεκανίκια τον ΣυΡιζΑ, το ΠΑΣΟΚ, την Πλεύση Ελευθερίας και την Νέα Αριστερά!», υπογραμμίζει ο κ. Βελόπουλος και συνεχίζει:

«Ο πρωθυπουργός δυστυχώς εκτός από την αλήθεια κατέρριψε ακόμα και την επιστήμη της Βιολογίας ανακαλύπτοντας «τρίτο φύλο», ενώ ψεύδεται και για την «παρένθετη μητρότητα» αφού με το νόμο του, οι «εύποροι ενδιαφερόμενοι» θα μπορούν να «μισθώνουν» φτωχές γυναίκες στο εξωτερικό. Η χλευαστική αναφορά του (μιλώντας για «ρύζια») στο Ιερό Μυστήριο του Ορθόδοξου Γάμου, απλώς επιβεβαιώνει την Ελληνική Λύση όταν μιλά για χριστιανοφοβία της κυβέρνησης.»

Και ο κ. Βελόπουλος καταλήγει: «Ήρθε η ώρα επιτέλους να μιλήσει και η Εκκλησία, η οποία περιέργως δεν ορθώνει ανάστημα. Αποδεικνύεται πλέον ότι μόνον η Ελληνική Λύση υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας και της κοινωνίας. Εμείς δεσμευόμαστε ότι όταν ο λαός μας εμπιστευθεί την διακυβέρνηση της χώρας, θα καταργήσουμε άμεσα αυτόν τον αντικοινωνικό και αντιχριστιανικό νόμο. Ασκώντας παράλληλα υπερήφανη εξωτερική πολιτική που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας και όχι των εχθρών της.»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.