Κυριάκος Βελόπουλος: Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης

«Ελληνίδες, Έλληνες, πέρασε και το 2023. Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους. Ήταν μια χρονιά που περάσαμε μέσα από στενωπούς, από κακουχίες, από πείνα, από φτώχεια, από φορολόγηση. Ολα αυτά έχουν ένα αίτιο: οι κακές επιλογές μας. Ή οι επιλογές που κάναμε, όχι εμείς, απλά, ως φυσικά πρόσωπα, αλλά ως πολίτες αυτής της χώρας. Και οι επιλογές μας αφορούν τις εκλογές», τονίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Και προσθέτει ο κ. Βελόπουλος:

«Το 2024 θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Σε αυτή την ευκαιρία που δοθεί το 2024 στις ευρωεκλογές, πρέπει να είστε έτοιμοι για να πείτε τα μεγάλα “ΝΑΙ” και τα μεγάλα “ΟΧΙ”. Τα μεγάλα “ΟΧΙ” στο ίδιο συνεχόμενο λάθος και τα μεγάλα “ΝΑΙ” για μια Ελλάδα με προοπτική, για μια Ελλάδα με μέλλον, μια Ελλάδα δημοκρατική, κοινωνική, χριστιανική, πατριωτική. Και αυτή θα είναι μόνο με την Ελληνική Λύση. Καλή χρονιά το 2024».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.