Κουτσούμπας: Το 2024 να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής – Τα κάλαντα με άρωμα Ηπείρου

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τα μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.

«Να προϋπαντήσουμε το 2024 με νέους, πιο δυναμικούς αγώνες για αύξηση του λαϊκού εισοδήματος, για ματαίωση πλειστηριασμών, για να δώσουμε τις μάχες ενάντια στη φοροληστεία που δέχεται ο λαός μας, για να δυναμώσουμε την πάλη και να εναντιωθούμε στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων-επιχειρήσεων των πολυεθνικών, για την προστασία του δημόσιου συστήματος υγείας και πρόνοιας, την προστασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που χωλαίνει σ’ όλη τη χώρα και πολύ περισσότερο στην Ήπειρο την οποία εσείς σήμερα εκπροσωπείτε, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη με όλους τους λαούς του κόσμου, με όλους τους αδικημένους αυτής της κοινωνίας, να σταματήσει το μακελειό των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

«Να δυναμώσει σε τελευταία ανάλυση το ρεύμα αυτό που υπάρχει ήδη, της αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής και να συναντηθεί με την ανατρεπτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Η χορωδία της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια, ενώ ο γνωστός ηπειρώτης τραγουδιστής Σάββας Σιάτρας με την ορχήστρα του τραγούδησε τραγούδια της Ηπείρου τα οποία χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ηπειρωτών του Δήμου Χαϊδαρίου μαζί με μέλη του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας και τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αντάλλαξε δώρα με τα μέλη του ΔΣ της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.