Δ. Κουτσούμπας: Να σταματήσει το μακελειό στη Γάζα

Την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό και την ανάγκη «να σταματήσει αυτό το μακελειό και στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη» υπογράμμισε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος άκουσε σήμερα τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας.

«Θέλουμε να εκφράσουμε με αφορμή τη σημερινή μέρα για μία ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, που ιδιαίτερα τους δύο τελευταίους μήνες δολοφονείται από ένα κράτος-δολοφόνο, με τη σύμφωνη γνώμη των συμμάχων του, του κράτους-δολοφόνου δηλαδή του Ισραήλ, με ευθύνη των ΗΠΑ και άλλων ισχυρών καπιταλιστικών κρατών της Ε.Ε., γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός, η ελληνική νεολαία βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε λέγοντας: «Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το μακελειό και στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, όπου κάθε μέρα θρηνούμε αθώα παιδιά, γυναίκες, υπέργηρους ανθρώπους, αμάχους σε τελευταία ανάλυση, να γίνονται θύματα των βομβαρδισμών και αυτού του ολοκαυτώματος που δημιουργεί το κράτος του Ισραήλ».

«Θα είμαστε στο πλευρό σας, αυτή την υπόσχεση θέλουμε να δώσουμε τώρα που τελειώνει ο παλιός ο χρόνος, το 2023 και έρχεται ένας καινούργιος χρόνος. Να είναι πιο ευτυχισμένο το 2024, με ειρήνη στην περιοχή, με ειρήνη στην Παλαιστίνη, ειρήνη στον κόσμο, με νέους δυναμικούς αγώνες, με την αλληλεγγύη και την κοινή δράση των λαών ενάντια στον εχθρό, τον ιμπεριαλισμό, στον καπιταλισμό, σε όλους αυτούς που δολοφονούν τη ζωές μας, που δολοφονούν τα παιδιά μας. Καλή χρονιά να έχουμε! Λευτεριά στην Παλαιστίνη» πρόσθεσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.