Δυνατή Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Σήμερα είναι μια καινούρια ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Παρέμβαση μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

«Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε παρέμβαση ξανά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» μετά τη διήμερη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και ότι «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.