Συνάντηση Μητσοτακη – Κασσελακη στη βουλή

Αμήχανη ήταν η πρώτη «αναγνωριστική» συνάντηση ανάμεσα σε Μητσοτάκη – Κασσελάκη στη Βουλή, η οποία κράτηση περίπου μία ώρα.

Στη Βουλή και στη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στραμμένοι -εδώ και μερικά 24ωρα- οι προβολείς. Το τετ α τετ ήταν το πρώτο ανάμεσα στους δύο άνδρες, έπειτα από την εκλογή του δεύτερου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόσκληση είχε απευθυνθεί από τον κ. Μητσοτάκη στον κ. Κασσελάκη από την ημέρα που του τηλεφώνησε να τον συγχαρεί, και έτσι πριν από λίγες ημέρες κλείστηκε το «ραντεβού». Αρχικά, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ψήφο των αποδήμων. Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ρώτησε αν έχει προσαρμοστεί στους καινούριους χώρους με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι στο κόμμα και στην Ελλάδα έχει προσαρμοστεί πλήρως αλλά στη Βουλή όχι ακόμα.

Ο «καυτός» διάλογος για τους απόδημους

Μητσοτάκης: Καλημέρα και καλό μήνα και συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Προσαρμοστήκατε στους καινούριους χώρους;

Κασσελάκης: Στη Βουλή όχι ακόμα αλλά στο κομματικό περιβάλλον σίγουρα και στην Ελλάδα. έχουμε ευθύνη να φέρουμε τους απόδημους πίσω.

Μητσοτάκης: Έχουμε κάνει μια καλή αρχή με το νομοσχέδιο για όλυυς τους ελληνες που ειναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν από τον τόπο διαμονής τους

Κασσελάκης: Είναι δικαίωμα στο εκλέγειν και όχι στο εκλέγεσθαι. Πρέπει να δώσουμε περιφέρειες στους ομογενείς.

Μητσοτάκης: Ο εκλογικός νόμος είναι καθορισμένος και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι θα το έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης.

Κασσελάκης: Στο εξωτερικό δεν το έχει…

Οι ενδυματολογικές επιλογές

Ενδυματολογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει επιλέξει μπλε γραβάτα και ο Στέφανος Κασσελάκης, ροζ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή το νομοσχέδιο για την επιλογή των διοικήσεων δημόσιων οργανισμών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.