Σαμαράς σε αλλοφροσύνη!

Ο αποστάτης της παράταξης, που το 1993 έκανε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυβέρνηση, επανήλθε το 2012, ξανακάνοντας το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυβέρνηση και λυτρώνοντας Παπανδρέου και Βενιζέλο από τα εγκλήματα που είχαν διαπράξει κατά της Ελλάδας. Σήμερα, επανέρχεται για άλλη μια φορά ώστε να συκοφαντήσει μέσω του μοναδικού μέσου που του έχει απομείνει, τον Κώστα Καραμανλή, επειδή «τόλμησε» να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα!

Αλήθεια, τι πολιτικό τέλος θα ταίριαζε σε έναν τέτοιο πολιτικό άνδρα;

Και όμως, το πολιτικό τέλος του Αντώνη Σαμαρά, μοιάζει χειρότερο και από την βιβλική κόλαση.

Είναι η απόλυτη κατάντια για έναν άνθρωπο του οποίου η φωτογραφία κοσμούσε το γραφείο του Σταύρου Ψυχάρη, να καταλήγει με μοναδικό υπερασπιστή τον Βίκτωρα Μητρόπουλο και την εφημερίδα που εκδίδει, η οποία υπό ομαλές συνθήκες θα διανεμόταν σε σχήμα κυλίνδρου.

Η επιτομή της εξαθλίωσης του Αντώνη Σαμαρά όμως, είναι άλλη: Είναι αυτός που ενώ παρίστανε τον τουρκοφάγο λίγο πριν από τις εκλογές, διαμηνύοντας ότι είναι αδιανόητο για την Ελλάδα να «ανοίγει διάλογο με πειρατές», σήμερα κρύβεται πίσω από τα κουρέλια του Βίκτωρα, για να κατηγορήσει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος προειδοποίησε τον Μητσοτάκη για τις συνέπειες της μειοδοσίας που ετοιμάζει!

Και σήμερα, ο «τουρκοφάγος» Σαμαράς με φερετζέ τον Μητρόπουλο, ετοιμάζεται για άλλη μία κυβίστηση, μόνο που αυτή τη φορά η πιρουέτα θα παραπέμπει σε Κομανέτσι με αμφίεση οθωμανής χανούμισσας…

Αυτή λοιπόν η κατάντια, είναι χειρότερη τιμωρία ακόμα και από ειδικό δικαστήριο για τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός, με έμφαση φυσικά στην διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας προς όφελος μεγαλοαπατεώνων, που θησαύρισαν με σκάνδαλα τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ  Novartis. Διάλυση, η οποία μεταφράστηκε σε δεκάδες χιλιάδες ζωές Ελλήνων, κατά την λαίλαπα της πανδημίας.

Και όμως, η κατάντια του εναγκαλισμού με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, είναι χειρότερη τιμωρία ακόμα και από αυτή του Γούναρη και του Ιωαννίδη, για τους οποίους επίσης δεν αποδείχτηκε ποτέ κάποια «τροχήλατη βαλίτσα»…

Οι νεότεροι που δεν γνωρίζουν για ποιον ακριβώς λόγο ο εναγκαλισμός με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο είναι χειρότερη ποινή και από την ισόβια κάθειρξη, ας διαβάσουν εδώ: Βίκτωρας Μητρόπουλος: Ο έκπτωτος «βασιλιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.