Ο Δούκας δεν μπόρεσε να στριμώξει τον Μπακογιάννη ούτε για τον «Μεγάλο Περίπατο»

Πολύ λίγος αποδείχτηκε ο Χάρης Δούκας στο debate των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας, ακόμη και σε θέματα που θεωρητικά θα μπορούσε να αιφνιδιάσει τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο Δούκας δεν μπόρεσε να στριμώξει τον άκαμπτο Μπακογιάννη ούτε καν για τον… Μεγάλο Περίπατο!

Σε σχετική ερώτηση και το κόστος του «περιπάτου», ο Κώστας Μπακογιάννης έβαλε στην θέση τους τα πράγματα και είπε αναλυτικά αναφερόμενος στα θέματα του Δήμου της Αθήνας:

«Η Ομόνοια δεν στοίχισε τίποτα, το Σύνταγμα 1.500.000 ευρώ και η Πανεπιστημίου λιγότερο από 3. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και είναι σαφές σε όλους ότι καταλάβαμε το λάθος μας». Και πρόσθεσε: «Εκεί που παλιά έβγαινες από την Ερμού και έπεφτες σε μια χαράδρα αυτοκινήτων, τώρα έχει ζωή, έχει πράσινο, έχει νερό, έχει καθίσματα. Έχω χρησιμοποιήσει πολύ σκληρότερους όρους στην αυτοκριτική μου, από ό, τι χρησιμοποιείτε εσείς, άρα δεν χρειάζεται να κάνετε και πολύ κόπο κύριε καθηγητά. Και γιατί το έχω κάνει αυτό; Το έχω κάνει πολύ συνειδητά. Πρώτον, γιατί πρέπει να είναι σαφές σε όλους ότι εμείς έχουμε καταλάβει το λάθος μας και δεύτερον που είναι πάρα πολύ σημαντικό, ότι θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι το πάθημα έγινε μάθημα. Απόδειξη το θέατρο του Λυκαβηττού, ένα απείρως πιο σύνθετο και πολύπλοκο τεχνικό έργο, ολοκληρώθηκε στην ώρα του, χωρίς ζητήματα. Απόδειξη ο Εθνικός Κήπος. Ένα έργο πολύ δύσκολο, γιατί μιλάμε για ένα φυσικό μνημείο το οποίο επίσης ολοκληρώθηκε και αν πάμε οι δυο μας και κάνουμε μια βόλτα, νομίζω θα το χαρείτε όσο κι εγώ, κυρίως όσο όλα τα παιδάκια τα οποία τρέχουν, ειδικά τα Σαββατοκύριακα».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.