Την παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μπέου κατά του Κασσελάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς περιμένουμε από τον αρμόδιο εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη για παραβίαση του άρθρου 1 του ν 927/1979, όπως τροποποιήθηκε το 2014 για την ρητορική του μίσους (οποίος με πρόθεση δημόσια υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή Ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση την φυλή το χρώμα ή το σεξουαλικό προσανατολισμό κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο την δημόσια τάξη.

Εμείς θεωρούμε ότι είναι μια κλασική περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 1 του ν. 927/1979 όπως τροποποιήθηκε μα τον νόμο 4215/ 2014 για την ρητορική του μίσους. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε κάνει ο Αμβρόσιος» αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου και προσθέτουν:

«Δεν είναι μια απλή περίπτωση εξύβρισης και θα πρέπει ο αρμόδιος Εισαγγελέας να παρέμβει αυτεπαγγέλτως. Εμείς περιμένουμε το αυτονόητο ο αρμόδιος Εισαγγελέας να παρέμβει αυτεπαγγέλτως».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.