Κωνσταντίνος Ζέρβας: Καλώ τους πολίτες την επόμενη Κυριακή να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες της 15ης Οκτωβρίου και να ψηφίσουν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών καθώς «κρίνεται το μέλλον της πόλης» απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

«Οι πολίτες μίλησαν και όλοι οφείλουμε να τους ακούσουμε. Απαιτούν περισσότερα. Τους ακούω και τους καταλαβαίνω. Τέσσερα χρόνια προσπαθήσαμε πολύ, παρά τις δυσκολίες που όλοι γνωρίζουν. Τους καλώ την επόμενη Κυριακή να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ψηφίσουν. Να ψηφίσουν, γιατί τις επόμενες πέντε ημέρες κρίνεται το μέλλον της πόλης», είπε ο κ.Ζέρβας.

Πρόσθεσε επίσης πως «κρίνεται αν στο τιμόνι της θα βρίσκονται άνθρωποι με σχέδιο, αν θα ολοκληρωθούν μια σειρά από μεγάλα έργα ή αν θα παραδώσουμε την πόλη σε επιχειρηματικά συμφέροντα εξ Αθηνών. Αν θα παραδώσουμε την πόλη σε ένα παλιό, αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό, που συνασπίστηκε και θέλει να έρθει και πάλι στα πράγματα».

Στην ίδια δήλωση ο κ. Ζέρβας υπογράμμισε: «Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά σε αυτή την πόλη. Όλοι έχουν παρελθόν και παρόν. Το δίλημμα είναι ένα και ξεκάθαρο. Την εβδομάδα αυτή θα μιλήσουμε ξανά για όλα. Για προτάσεις, σχέδια και λύσεις. Θα πάμε πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι και θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Η Θεσσαλονίκη δεν γυρίζει πίσω. Η Θεσσαλονίκη δεν εξαγοράζεται. Στη ζωή μου έμαθα να δίνω δύσκολες μάχες και να τις κερδίζω. Είμαι βέβαιος ότι την επόμενη Κυριακή, εδώ, σε αυτό το σημείο, θα γιορτάζουμε μαζί μια νίκη της πόλης, μια νίκη των πολιτών της».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.