Συμφωνία Κασσελάκη με Παππά για τον δεύτερο γύρο ανατρεπει όλα τα δεδομένα

Επίτευξη συμφωνίας μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Παππά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αν δεν έχει ήδη επιτευχθεί.

Μια τέτοια συμφωνία είναι φανερό πως καθιστά σχεδόν ανατρέψιμο το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και καθιστά τον Στ. Κασσελάκη ως το πάρα πολύ μεγάλο, αν όχι απόλυτο φαβορί, για την εκλογή στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ, διαθέτοντας την «παράσταση νίκης», ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει να συντάσσονται μαζί του όλο και περισσότερα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Πληροφορηθήκαμε, για παράδειγμα, πως μεταξύ άλλων τον στηρίζουν ο Νίκος Σκορίνης από τη ΡΕΝΕ, πιθανότατα ο πρώην γραμματέας Πάνος Ρήγας, ενώ τελευταία πέρασε την πόρτα του γραφείου του και ο Πάνος Κουρουμπλής – έτσι, άλλωστε, εξηγείται και το τόσο θετικό αποτέλεσμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του (που βγήκε και πρώτο στη δημοσιότητα) για τον Στ. Κασσελάκη.

Β.Σκ. ieidiseis.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.