Στέφανος Κασσελάκης: Το βίντεο από την Μακρόνησο που «άναψε φωτιές» στον ΣΥΡΙΖΑ – Η απάντηση Αποστολάκη για τη συμμετοχή του

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Μακρόνησο λίγες ημέρες πριν από τις κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

«Είμαι εδώ για να μιλήσω στους ανθρώπους της γενιάς μου και τους νεότερους από μένα. Επειδή στα σχολικά βιβλία η ελληνική Ιστορία τελειώνει το 1940. Εδώ λοιπόν, στη Μακρόνησο, απέναντι από την Αττική, κόπηκε η Ελλάδα στα δύο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τις πληγές μας. Γιατί μόνο τότε μπορούμε να τις επουλώσουμε. Σ’ αυτή την άνυδρη γη μεταφέρθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που επέμεναν να είναι Αριστεροί. Για να «διορθωθούν» με ξύλο και βασανιστήρια. Για να γίνουν καλοί πολίτες για το μετεμφυλιακό κράτος της Δεξιάς. Όμως δεν πρόδωσαν τις ιδέες τους» ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.