Αλέξης Παπαχελάς: ”Ή θα σοβαρευτούμε ή θα βουλιάξουμε”

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς σε ένα συγκλονιστικό άρθρο το οποίο δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αντίθετα, εγκαλεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που θεώρησε ότι το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές, ήταν το ελευθέρας για να διορίσει οποιονδήποτε ανίκανο και ελαφρύ σε θέσεις ευθύνης.

Ο Παπαχελάς επιτίθεται και στους υπουργούς οι οποίοι αναλώνονται σε εμφύλιο σπαραγμό για λόγους επικοινωνίας ή μετακύλισης ευθυνών, σε βουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχους, οι οποίοι είναι καλοί για τα πανηγύρια, αλλά ανίκανοι, όταν γίνεται η στραβή.

Το άρθρο είναι πραγματικά ένας συναγερμός. Ο διευθυντής της Καθημερινής μάλιστα, δεν χαρίζεται ούτε στους πολίτες, διότι τελικά αυτοί έχουν την κυρία ευθύνη για όσους τοποθετούν σε θέσεις ευθύνης, με γνώμονα τις σέλφι και τα πανηγύρια… Φωτογραφίζοντας και κάθαρά τον πρωθυπουργό. Τον πρωθυπουργό του τικ τοκ και των σέλφι…

IMG 3654
Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.