Δυνατή Ελλάδα

Μητσοτάκης από Βόλο: Προτεραιότητα ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων – Θα «τρέξουμε» το μοντέλο του «Ιανού» για τις αποζημιώσεις

Την εκτίμηση ότι η κατάσταση στον Βόλο μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel αρχίσει να εξομαλύνεται από το Σάββατο, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, μετά το τέλος σύσκεψης με τοπικούς φορείς στο δημαρχείο του Βόλου.

«Πρώτη προτεραιότητά μας είναι ο απεγκλωβισμός ανθρώπων οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο Πήλιο και η τροφοδοσία τους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εξήγησε ότι είναι άμεση προτεραιότητα η αποκατάσταση της υδροδότησης.

«Λίγη υπομονή. Εδώ καλούμαστε να διαχειριστούμε μία πλήρη καταστροφή του δικτύου», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφορικά με τις αποζημιώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι η πολιτεία θα στηρίξει τις κοινωνίες που επλήγησαν από την καταστροφή. «Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα ‘’τρέξουμε’’ πολύ γρήγορα το μοντέλο του ‘’Ιανού’’», ανέφερε ο πρωθυπουργός, που διαβεβαίωσε ότι οι πολίτες θα μπορέσουν να πάρουν γρήγορα μία πρώτη οικονομική στήριξη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.