Δυνατή Ελλάδα

Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτείνεται από Αριστερά έως προοδευτικό Κέντρο

“Έχουμε εφαρμόσει μια πολιτική την τελευταία δεκαετία, de facto, που εκτείνει το κόμμα μας από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό Κέντρο” ανέφερε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
“Το 2019 το γράψαμε και στη διακήρυξή μας“, συμπλήρωσε.
Σχολίασε ότι έχουν εκφραστεί διαφορετικές απόψεις για αυτή την πολιτική, “είναι θεμιτές, είναι καλοδεχούμενος, πρέπει να κατατεθούν ανοιχτά και ρητά πάνω στο τραπέζι. Έχουμε και το διαρκές μας συνέδριο και στη βάση αυτή πρέπει να καλέσουμε και τον δημοκρατικό κόσμο να έχει τη συμμετοχή του”.
Είπε ότι η υποψηφιότητα του “δεν είναι μια προσωπική επιλογή, είναι μια συλλογική επιλογή και όσοι πήραμε μαζί την απόφαση να κάνουμε αυτό το βήμα, θεωρούμε ότι χρειάζεται να υπερασπιστούμε, να διαφυλάξουμε τη στρατηγική που μας έφερε στην εξουσία και μας έκανε πλειοψηφικό ρεύμα το 2015 και δεν εφαρμόστηκε από 2019 και μετά”.
Ανέφερε ότι “το 2019 υπήρξε μία κοινωνική και πολιτική διαθεσιμότητα και από απλούς αγωνιστές και από ξεχωριστές, εγνωσμένου κύρους, προσωπικότητες να συνδράμουν”. “Είχαμε συγκροτήσει την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης. Εκεί υπήρχαν ονόματα και απλών αγωνιστών και συνδικαλιστών και προσωπικοτήτων της διανόησης, που έβαλαν την υπογραφή τους για να συμβάλλουν στην προσπάθεια ανασύνταξης του χώρου” είπε και προσέθεσε: “Δεν αξιοποιήθηκε αυτός ο πλούτος και αυτή η διαθεσιμότητα, δεν ανοίξαμε τις πόρτες μας για να εκλέξουμε τις νομαρχιακές μας από τη βάση, δεν κάναμε δουλειά στα συνδικάτα, στην αυτοδιοίκηση, στους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, στον αγροτικό κόσμο”.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.