Έτοιμος ο Καρατζαφέρης να συγκρουστεί με τον «πρωθυπουργό του αιώνα»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε «αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές». Με δικό του κόμμα, δικά του ψηφοδέλτια, δικούς του υποψηφίους.

Η ανακοίνωση του όμως είναι ηρωική και παράτολμη. Ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον καλύτερο πρωθυπουργό του αιώνα! Θα συγκρουστεί λοιπόν με έναν τέτοιο πολιτικό ογκόλιθο;

Υπάρχει όμως άλλο ένα λεπτό σημείο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο μέγας ευεργέτης του Γιώργου Καρατζαφέρη. Είναι ο άνθρωπος που κυριολεκτικά τον έσωσε από μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Όπως είθισται να λέμε, τον «καθάρισε». Με την καλή έννοια.

Είναι δυνατόν τώρα ο ευεργετημένος να στραφεί κατά του ευεργέτη του; Ειδικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μόνον «αχάριστος» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πάρα λοιπόν την ανακοίνωση του, το πιθανότερο είναι να κάνει μία από τις γνωστές πολιτικές πιρουέτες του, ευελπιστώντας ότι ο Κυριάκος θα τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο που άλλωστε θα είναι πάλι με σταυρό.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο «θρύλος της κυβίστησης», διέδιδε ότι ο Κυριάκος θα τον έβαζε και σε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας, στις πρόσφατες εκλογές… Εντέλει, έμεινε στους ύμνους για τον «πρωθυπουργό του αιώνα»…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.