Δυνατή Ελλάδα

Ζέρβας και Μπακογιάννης έδωσαν ηχηρό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απελευθέρωση του Μπελέρη

Kανονικά πραγματοποιήθηκε στη Χειμάρρα η εκδήλωση διαμαρτυρίας για την παράνομη και αδικαιολόγηση κράτηση του εκλεγμένου δημάρχου Φρέντη Μπελέρη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τον αγώνα που δίνει αυτή τη στιγμή η Χιμάρα για να αποκτήσει τα αυτονόητα.

«Η Χειμάρρα, σημείωσε, έχει δήμαρχο τελεία και παύλα, φωνάξτε το όνομα του. Η παράνομη προφυλάκιση παραβιάζει το δικαίωμα της δίκαιης δίκης. Το ζήτημα των περιουσιών ειναι κάτι αδιαπραγμάτευτο στο ευρωπαϊκό κεκτημένο. Είμαστε όλοι Φρέντης Μπελέρης», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

 Το μήνυμα ότι «η μάχη για τα δικαιώματα του Μπελέρη είναι μια μάχη για τη Δημοκρατία και την προστασία της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας» έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά την παρέμβασή του στη σημερινή, Δευτέρα βράδυ, συγκέντρωση για την αποφυλάκιση του νέου εκλεγμένου και φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντη Μπελέρη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετέβη στη Χειμάρρα για να δώσει το «παρών» στη συγκέντρωση για την αποφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου Φρέντη Μπελέρη.

Όπως αναφέρει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε σχετική ανακοίνωση, ο Κ. Ζέρβας κατά την ομιλία του στο πλαίσιο της εκδήλωσης που οργανώθηκε από την ομογενειακή οργάνωση «Ομόνοια» στον κεντρικό πεζόδρομο Σπηλαίων, στη Χειμάρρα, μετέφερε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στον Φρέντη Μπελέρη και στην ομογένεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Φέρνω μαζί μου τη φωνή της Θεσσαλονίκης. Δίπλα σας όμως είναι και ο λαός της Μακεδονίας. Και αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί. Και θα τη δώσουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.