Ελληνική Λύση: Μείζον θέμα Δημοκρατίας τα χρέη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Η δημοσίευση των ισολογισμών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα έγινε σκανδαλωδώς έπειτα από τις εθνικές εκλογές, επεξηγεί περίτρανα την ποιότητα του πολιτεύματος στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία οφείλει 436 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ΠΑΣΟΚ 405 εκατομμύρια ευρώ, με τους πιστωτές να μην κάνουν την παραμικρή ενέργεια για να διεκδικήσουν τα συγκεκριμένα ποσά ή έστω μέρος τους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία».

Παράλληλα, σημειώνει ότι «προκαλεί οργή το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μακράν τα πιο χρεωμένα κόμματα εξουσίας στον πλανήτη, με το ελληνικό ΑΕΠ να παραμένει υποπολλαπλάσιο άλλων ευρωπαϊκών χωρών» και ότι «η ανοχή που δείχνουν οι τράπεζες απέναντι στην Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, συνιστά τον ορισμό της διαπλοκής. Τα συγκεκριμένα κόμματα νομοθετούν υπέρ των τραπεζών και κατά της κοινωνίας, διότι απλούστατα οφείλουν την ύπαρξή τους στην εύνοια των τραπεζιτών».

Σύμφωνα με το κόμμα, «στον αντίποδα, τόσο η Ελληνική Λύση όσο και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, δεν χρωστούν στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.