Ελληνική Λύση: Ανακοίνωσε συνεργασίες με δύο κόμματα ενόψει των εκλογών

Την συνεργασία του με δύο άλλα κόμματα ανακοίνωσε το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Πρόκειται για τα κόμματα Ελληνικό Όραμα και Νέα Ελλάδα, τα οποία εξέδωσαν και σχετικές ανακοινώσεις για τις συνεργασίες τους.

Η ανακοίνωση του κόμματος «Ελληνικό Όραμα» αναφέρει:

«Το Ελληνικό Όραμα αποδέχθηκε την έντιμη και πατριωτική πρόταση που είχε καταθέσει πριν λίγες ήμερες ο Πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση κ. Κυριάκος Βελόπουλος, για προεκλογική και μετεκλογική συνεργασία με στόχο την σωτηρία της πατρίδας από την λαίλαπα των Μητσοτάκηδων. Το Ελληνικό Όραμα που ασπάζεται τις αρχές του Κοινωνικού Ριζοσπαστικού Φιλελευθερισμού, τις Αρχές του  τέως Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ συνεχίζει με την Ελληνική Λύση με Όραμα για μια νέα Κοινωνική Ριζοσπαστική  Πατριωτική Φιλελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ.»

Η Νέα Ελλάδα

Με δική του ανακοίνωση το πολιτικό κόμμα ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ανέφερε ότι  κατόπιν συνεδρίασης των αρμοδίων οργάνων του αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, για συστράτευση όλων πατριωτικών δυνάμεων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει:

«Σήμερα, 04/05/2023 στα γραφεία του κόμματος στη Αθήνα, σε κοινή  συνεδρίαση των οργάνων του, ο πολιτικός φορέας ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας ως υπέρτατο κριτήριο των αποφάσεών μας μόνο το συμφέρον της πατρίδας, αποφασίσαμε:  Να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για εθνική συμπόρευση, του Προέδρου του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Κυριάκου Βελόπουλου.

Στο κάλεσμα αυτό δηλώνουμε παρόντες για  το ΕΘΝΟΣ,  την ΕΛΛΑΔΑ, τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μοναχή έγνοια μας είναι η Πατρίδα μας και η Γλώσσα μας.  Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να υπερασπιστούμε μαζί το  δίκαιο, την αξιοπρέπεια, την ιστορία μας, την Πατρίδα μας. Με την ΕΛΛΑΔΑ δεν παίζουμε…!», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Ελλάδας.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.