Οι ψηφοφόροι του «ΝΙΚΗ» θεωρούν ότι οι εμβολιασμένοι έγιναν «μαγνήτες»

Οι ψηφοφόροι του δυστοπικού, ακροδεξιού, ομοφοβικού, συνωμοσιολογικού και ψεκασμένου κόμματος «ΝΙΚΗ», θεωρούν ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, έχει μετατρέψει τους εμβολιασμένους σε «μαγνήτες» και μάλιστα έχει διαπιστωθεί ότι κολλάνε πάνω στο σώμα τους διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.

Και αυτοί που το πιστεύουν, δεν είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

Είναι πάνω από 172.000 πολίτες που πήγαν στις κάλπες και επέλεξαν να δώσουν την ψήφο τους στη «ΝΙΚΗ» του θεολόγου Δημήτρη Νατσιού, κόμμα που φλερτάρει να μπει στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη θέση του κόμματος, με τον γενικευμένο εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, «εύλογα, αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από τη διαπίστωση ότι πολλοί εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται ως φορείς μαγνητικού πεδίου.

»Προσφάτως, με έκπληξη διαπιστώνεται ότι διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (ακόμη και ολόκληρο επαγγελματικό ψαλίδι) προσκολλώνται στο σώμα ορισμένων εκ των εμβολιασμένων.

»Παρατηρήθηκε ακόμη ότι και ολόκληρο το φιαλίδιο, το οποίο περιέχει το εμβόλιο, έλκεται από μαγνήτη».

Το κόμμα «ΝΙΚΗ», φιλοδοξεί στις δεύτερες εκλογές να ξεπεράσει το ποσοστό του 3% και να μπει στη Βουλή με πρώτο αίτημα, φανταζόμαστε, να αντικατασταθούν τα μεταλλικά πόμολα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.