Βράζει η Ηλεία με την απίστευτη μεθόδευση Αβραμόπουλου!

Σάλο έχει προκαλέσει στους ψηφοφόρους της ΝΔ στην Ηλεία η… απίστευτη πληρωμένη ολοσέλιδη διαφήμιση στις τοπικές εφημερίδες του υποψήφιου βουλευτή Δημήτρη Αβραμόπουλου μέσω της οποίας εξαφάνισε ως δια μαγείας τους υπόλοιπους υποψήφιους «γαλάζιους» βουλευτές και παρέμεινε στο ψηφοδέλτιο μόνο το όνομά του.

Σύμφωνα με το documentonews.gr σε σχετική διαφήμιση ο πρώην υπουργός της ΝΔ εμφανίζει το ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Ηλείας με το όνομά του «σταυρωμένο», ενώ έχουν καλυφθεί με μια σκούρα γραμμή όλα τα ονόματα των συνυποψήφιων του, λες και δεν υπάρχουν.

Στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία χαρακτηρίζουν ως «διαφήμιση – ντροπή» την συγκεκριμένη καταχώρηση του κ. Αβραμόπουλου και υποστηρίζουν ότι αυτή αποτελεί ενέργεια ασέβειας ενάντια στους άλλους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

Τα περίεργα όμως με την υποψηφιότητα του κ. Αβραμόπουλου στην Ηλεία δεν σταματούν εδώ. Το μεσημέρι της Παρασκευής, έκπληκτοι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία έλαβαν στο κινητό τους τηλέφωνο sms από αποστολέα με το όνομα EKLOGES, το οποίο αναφερόταν σε δήθεν τηλεφωνική δημοσκόπηση στην Ηλεία βάση της οποίας ο κ. Αβραμόπουλος έρχεται πρώτος με 35% ! Εκτίμηση η οποία όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις πληροφορίες που τον θέλουν να βρίσκεται στην τρίτη θέση…

Στελέχη της ΝΔ στην Ηλεία χαρακτηρίζουν ως «μαϊμουδίσιο» το συγκεκριμένο SMS το χρεώνουν στο περιβάλλον του κ. Αβραμόπουλου και κάνουν λόγο για μεθοδευμένη προσπάθεια επηρεασμού των Ηλείων ψηφοφόρων με τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές… και άλλα κράτη!

*αναδημοσίευση

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.