Το σχέδιο Μητσοτάκη για τον απόλυτο διασυρμό του ονόματος «Καραμανλής»

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποψηφιότητα Καραμανλή στις επικείμενες εκλογές, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών στις Σέρρες, είχε μαζική συμμετοχή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενάντια στην «προκλητική υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κάλεσμα. Έξω από το γραφείο του παραιτηθέντος υπουργού, παρατηρήθηκε πραγματικά κοσμοσυρροή.

Όπως φαίνεται και από το οπτικοακουστικό υλικό, στην πορεία συμμετέχει αρκετός κόσμος, ενώ ξεκίνησαν τη διαμαρτυρία σιωπηλοί και στη συνέχεια φώναξαν σύνθημα «μαύρο, μαύρο στο Καραμανλή, η θέση του είναι στη φυλακή».

Δυστυχώς, ο Κώστας Αχ Καραμανλής, συνεχίζει να λειτουργεί ως ο δούρειος ίππος του μητσοτακισμού, εξευτελίζοντας το βαρύ όνομα που φέρει.

Ο Μητσοτάκης τον χρησιμοποίησε ανελέητα. Τον υποχρέωσε να μετέχει σε εκδηλώσεις αγκαλιά με την Μιράντα Ξαφά και τον Θόδωρο Σκυλακάκη, οι οποίοι είχαν συκοφάντηση τον (κανονικό) Κώστα Καραμανλή, αδυσώπητα.

Το χειρότερο; Του επέτρεψε να παραμείνει υποψήφιος, καθώς ο ίδιος λόγω της μηδενικής αξιοπρέπειας που διαθέτει, δεν κατάλαβε την παγίδα. Σήμερα, κάτω από το γραφείο του, στην πατρίδα του καραμανλισμού, ακούγεται το σύνθημα ότι «η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή». Ντροπή, ντροπή, ντροπή.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.