Και η Βάνα Μπάρμπα τον άφησε στα… κρύα του λουτρού

Εγκατέλειψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η Βάνα Μπάρμπα! Στράφι πήγαν η συνάντηση με τον πρωθυπουργό, οι βαρύγδουπες δηλώσεις και οι φωτογραφίσεις με το πολύτιμο για τη Ν.Δ. κεφάλαιο που λέγεται Βάνα.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ως γνωστόν, η Βάνα Μπάρμπα θα κατέβαινε υποψήφια με τη Ν.Δ. στον Νότιο Τομέα και για τον λόγο αυτό πριν από λίγο καιρό είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου φωτογραφήθηκε μαζί του.

Η ηθοποιός και άλλοτε φανατική ΠΑΣΟΚ επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στη Ρώμη, όπου είχε πάει για ιατρικούς λόγους, όπως δήλωσε προχθές σε κάμερα εκπομπής, κοινοποίησε την απόφασή της να μην είναι πλέον υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές. Δικαιολόγησε αυτήν της την αποχώρηση λέγοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και γι’ αυτό δεν επιθυμεί την κάθοδό της στις εκλογές.

«Εχει προκύψει αυτό το θέμα με την υγεία μου και δεν έχω το σθένος να ασχοληθώ για να είμαι υποψήφια στις εκλογές. Θέλει πολύ τρέξιμο. Θα είμαι, όπως όλοι οι Ελληνες, στην κάλπη και θα αγωνιστώ να πάνε τα πράγματα καλά. Να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε. Ομως, εγώ δεν θα μπορέσω. Θέλω να κάνω ένα comeback στην τηλεόραση, στα όρια που μπορώ» είπε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, που αποφάσισε να μην προσφέρει τελικά τη λάμψη της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στην αγαπημένη της τηλεόραση!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.