Άθλια και ύποπτα τα ψεύδη Γεραπετρίτη!

Η μονταζιέρα του Μαξίμου, η οποία  έχει… υποκατάστημα στον ΣΚΑΪ, προσπάθησε να περάσει ως γεγονός τα όσα ψευδώς ισχυρίστηκε ο Υπουργός Επικρατείας και «διοικητής» του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Γιώργος Γεραπετρίτης για τον σιδηρόδρομο και την ανακοίνωση του ΟΣΕ για το σύστημα τηλεδιοίκησης και τη μη λειτουργία του.

Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος προσπάθησαν να «στριμώξουν» την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου στηριζόμενοι στα ψεύδη του κ.Γεραπετρίτη, αλλά… την πάτησαν.

Άλλα έγραφε το έγγραφο το ΟΣΕ και άλλα είπε ο Υπουργός, αλλά πλέον δεν απορεί κανείς με την επιλογή της κυβερνητικής προβολής που κάνουν στο κανάλι του Φαλήρου.

Και δια στόματος του Προέδρου των εργαζομένων ΟΣΕ, Νίκου Τσικαλάκη τα ψεύδη Γεραπετρίτη:

«Επειδή είναι καινούργιος στο υπουργείο, ίσως δεν του έχει διευκρινιστεί σωστά από τους κυρίους που τον ενημερώνουν … Η τηλεδιοίκηση, αν λειτουργούσε, θα ήταν από το Παλαιοφάρσαλο έως το Πλατύ. Αυτό σημαίνει ότι θα είχαν και εικόνα του συμβάντος, πριν συμβεί, θα έβλεπαν ότι το τρένο είναι στην άλλη γραμμή … τέτοια τεχνολογία δεν υπάρχει. Υπήρχε, αλλά καταστράφηκε … Αυτό που λειτουργεί στη Λάρισα είναι ο τοπικός χειρισμός του σταθμού έχει εικόνα … 1-2 χλμ. πριν τον σταθμό και 1-2 χλμ. μετά … το επίμαχο κλειδί ήταν εντός των ορίων του τοπικού χειρισμού … αυτό δεν είναι τηλεδιοίκηση, είναι ο τοπικός πίνακας χειρισμού».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.