Αίτημα προκειμένου να δοθεί άδεια από τη Βουλή για να ασκηθεί ποινική δίωξη στον ανεξάρτητο βουλευτή Ανδρέα Πάτση

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την παρακολούθηση του διευθύνοντα συμβούλου Χρήστου Αγραφιώτη και του διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά.

Την εξάντληση κάθε θεσμικής οδού για την άμεση διαλεύκανση των δημοσιευμάτων για τα πρόσωπα που παρακολουθούνται ζητά η «Καθημερινή».

Αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν στη λίστα των παρακολουθήσεων τον διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας, Χρήστο Αγραφιώτη, αλλά και τον διευθυντή της εφημερίδας, Αλέξη Παπαχελά.

Γράφει η «Καθημερινή» σήμερα, αποστέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα στο Μαξίμου:

«Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αναφερθεί στην υπόθεση των παρακολουθήσεων τα ονόματα του διευθύνοντος συμβούλου καθώς και του διευθυντή της «Καθημερινής». Θεωρούμε αυτονόητο και δεδομένο ότι από τη Δικαιοσύνη και τις αρμόδιες αρχές θα εξαντληθεί κάθε θεσμική οδός για την άμεση διαλεύκανση και αυτών των ισχυρισμών. Η «Κ» έχει άλλωστε από καιρό επισημάνει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα προστατευθεί η δημοκρατία μας είτε από υπαρκτές απειλές είτε από ανυπόστατες πληροφορίες»

Τ. Τε.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.