Το μεγάλο comeback: Επέλεξαν επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 95%

Τους 180.000 πλησίασαν οι πολίτες που προσήλθαν την, Κυριακή 8 Μαΐου, στις κάλπες για την ανάδειξη των συνέδρων, των οργάνων και του νέου ονόματος του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με την Χαριλάου Τρικούπη. Με ποσοστό 95% επέλεξαν το όνομα “ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής”.

“Χθες 179.005 πολίτες από όλη τη χώρα συμμετείχαν δυναμικά στις εκλογές για την επιλογή του ονόματος της Παράταξής μας, των μελών τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών αλλά και των αντιπροσώπων για το συνέδριό μας, καθορίζοντας έτσι την πορεία του Κόμματος, το παρόν και το μέλλον της Παράταξης.  Το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καταγράφει ποσοστό 95%, με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης που ταυτίστηκε με αγώνες και διεκδικήσεις, να συμπορεύονται πλέον με τη φωνή των νεότερων γενιών, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον και περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους” αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

“Μπαίνουν πλέον οι βάσεις για νέες διεκδικήσεις έχοντας μπροστά μας κρίσιμους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Το εγχείρημα της αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης της παράταξής μας που ξεκίνησε εδώ και ένα εξάμηνο έκανε το πρώτο μεγάλο και σταθερό του βήμα” σημειώνουν χαρακτηριστικά από την Χαριλάου Τρικούπη.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.