Φωτορεπορτάζ από το 14ο συνέδριο της ΝΔ

Με σύνθημα “Δίπλα σε κάθε Πολίτη” ξεκίνησε στις 19:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή, το 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πραγματοποιείται στο Athens Metropolitan Expo.

Απόψε είναι η εναρκτήρια ομιλία του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Επίσης απηύθυνε  χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Αύριο, δεύτερη μέρα του Συνεδρίου, θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Μπούγας, ο γραμματέας Οργανωτικού και αν. γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Στέλιος Κονταδάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης, η Έλενα Σώκου, εκπρόσωπος Τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Επίσης θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς και εκπρόσωποι άλλων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου.

Την δεύτερη μέρα των εργασιών του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις των συνέδρων σε έξι θεματικές ενότητες:

– «Ασφάλεια για όλους».

– «Προστασία του Περιβάλλοντος και αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης».

– «Καθημερινότητα: Κράτος φιλικό για τους πολίτες & Δίκαιη ανάπτυξη».

– «Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας».

– «Νέα Δημοκρατία: Τολμά να εξελίσσεται μένοντας σταθερή στις αξίες της».

– «Πολιτικές για τους νέους». Κατά τη διάρκεια της θεματικής «Πολιτικές για τους νέους», οι νεότεροι βουλευτές του κόμματος θα παρουσιάσουν μια δέσμη προτάσεων που αφορούν στη νέα γενιά.

Την Κυριακή, τελευταία μέρα του Συνεδρίου, θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος και πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.