«Εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία: Ο Κ.Μητσοτάκης ήθελε να «πετάξει εκτός» συνεδρίου τους «αντιδραστικούς»!

Έντονες αντιδράσεις υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Δημοκρατία, λόγω της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει από το συνέδριο του κόμματος τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κινήματος. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αν και τις τελευταίες ημέρες γινόταν μια συζήτηση να συμμετέχουν έστω οι επικεφαλής των δευτεροβάθμιων οργανώσεων του συνδικαλιστικού κινήματος και κατατέθηκε πρόταση να επανέλθει η πρόβλεψη για τη συμμετοχή 101 συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και 101 στελεχών της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, κάτι τέτοιο απορρίφθηκε.

Μάλιστα πίσω απ’ αυτή την απόφαση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που με την εκλογή του ως πρόεδρος του κόμματος άλλαξε το καταστατικό και την πρόβλεψη για συμμετοχή των εκπροσώπων των συνδικαλιστών.

Αυτοδικαίως συμμετέχουν μόνο ο πρόεδρος ή ο ΓΓ των τριτοβάθμιων οργανώσεων εφόσον ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή μόνο ο ΓΓ της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσιούκης.

«Πετάνε εμάς από το Συνέδριο για να ακούγονται μόνο τα golden boys!» είπαν χαρακτηριστικά συνδικαλιστές της Ν.Δ.

Το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες ώρες και μετά τις αντιδράσεις ο Κ.Μητσοτάκης φέρεται πώς έκανε πίσω.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.