Γαϊτάνης και Ρωμανός το «παίζουν» τώρα φίλοι στην πλάτη της Ν.Δ. και των ψηφοφόρων της

Οι εξυπνάδες δεν κρύβουν την παρακμή!

Η «δημοκρατία» ενώνει… Το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας μας για τον άγριο καβγά μεταξύ του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη και του διευθυντή του Γραφείου Τύπου Νίκου Ρωμανού ταρακούνησε τη βάση της παράταξης, συζητήθηκε έντονα στα κομματικά γραφεία και επιχειρήθηκε, ως αναμενόταν, να διαψευστεί από τους θορυβημένους εμπλεκομένους.

Μάλιστα, για να γίνουν πιο πειστικοί και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, οι δύο «πρωταγωνιστές» ανέβασαν χθες το πρωί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινή τους φωτογραφία, στην οποία εμφανίζονται χαμογελαστοί να σχολιάζουν ειρωνικά το δημοσίευμα. Καλό θα είναι πάντως για το κόμμα αλλά και για τους ίδιους να αφήσουν τις εξυπνάδες και να αφοσιωθούν σε αυτό για το οποίο πληρώνονται από τον ελληνικό λαό μέσω της κρατικής χρηματοδότησης της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί πολύ εύκολα θα μπορούσε η εφημερίδα μας να δώσει συνέχεια στο θέμα και να έγραφε, για παράδειγμα, τα κοσμητικά επίθετα του Νίκου Ρωμανού για τον Τάσο Γαϊτάνη σε συνομιλίες του με τηλεοπτικούς δημοσιογράφους. Αλλά δεν θα το κάνουμε. Δεν γνωρίζουμε πάντως αν το ίδιο θα κάνουν και οι αγνοί ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν «σπάσει τα τηλέφωνα» στην Πειραιώς, εγκαλώντας τους δύο για το «ρεζίλι» που τους έχουν κάνει.

Το δημοσίευμα, για κακή τύχη των δύο… συνεργατών, δεν επιδέχεται διάψευσης, αποτυπώνοντας την εικόνα ενός κόμματος σε αποσύνθεση και βαθιά παρακμή, ως συνέχεια της ραγδαίας πτώσης της κυβέρνησης στο σύνολο των δημοσκοπήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε στο χθεσινό της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ η «δημοκρατία», οι Νίκος Ρωμανός και ο Τάσος Γαϊτάνης πριν από λίγες ημέρες αντάλλαξαν βαρύτατες ύβρεις και πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, κάτι που τελικά αποσοβήθηκε χάρη στην έγκαιρη αντίδραση των ψυχραιμότερων. Το θέμα έφτασε μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ανέθεσε στον γραμματέα του κόμματος Παύλο Μαρινάκη να λειτουργήσει «πυροσβεστικά» προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Η ζημιά, βέβαια, έχει ήδη γίνει…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.