Ενόχληση στην προτροπή Τσίπρα προς Ζελένσκι να αναφερθεί σε τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο

Ενόχληση

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενοχλήθηκαν κάποιοι κυβερνητικοί «κονδυλοφόροι», για την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Ουκρανό Πρόεδρο, να αναφερθεί και στην τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο.

Με το απαράμιλλο «αστυνομικό τους δαιμόνιο», που προκαλεί σύμπλεγμα κατωτερότητας στον Ηρακλή Πουαρό, διέγνωσαν προσπάθεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να κρατήσει ισορροπίες εντός του κόμματός του.

ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Ανεξάρτητα όμως από δίκες προθέσεων, τι ακριβώς τους ενόχλησε επί της ουσίας; Αμφισβητούν ότι η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, το 1974, είναι απολύτως όμοια με εκείνη της Ρωσίας στην Ουκρανία;

Ή δεν θέλουν να γίνεται λόγος γι’ αυτό, επειδή χαλάει την εικόνα της σημερινής Τουρκίας, ως ειρηνοποιού μεσολαβητή;

Ρόλο που όχι μόνο αποδέχεται ο μέλλων φιλοξενούμενος μας, αλλά και εκθειάζει με κάθε ευκαιρία.

Το tweet του Αλέξη Τσίπρα

Να μιλήσει για την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο κάλεσε την Τρίτη (29/3) τον Ουκρανό πρόεδρο ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την ομιλία που θα κάνει στην ελληνική Βουλή, μέσω τηλεδιάσκεψης, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Όπως μίλησε για τη διχοτόμηση του Βερολίνου στη Γερμανία, όπως μίλησε για τον Τσώρτσιλ στη Βρετανία, ελπίζω ότι, μιλώντας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος Ζελένσκι θα δώσει και ένα μήνυμα για την ευρωπαϊκή χώρα που εδώ και 48 χρόνια βιώνει την τουρκική εισβολή και κατοχή».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.