ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ: Η μάστιγα του έθνους.

Ο αρχηγός της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που γνώρισα ποτέ η Ελλάδα, βγαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα τον Μητσοτάκη – Μαρινάκη, για να ξεπλυθεί μετά τον ορυμαγδό σκανδάλων και κλεψιάς που έρχεται στην επιφάνεια. Και λέει τα εξής αμίμητα:

«Πολιτική ευθύνη θα υπήρχε αν είχαν γίνει γνωστές παρανομίες και δεν τους έδωσα καμία συνέχεια. Κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας μου δεν υπήρξε οποιαδήποτε πληροφόρηση ή στοιχείο για την ύπαρξη παράνομων δραστηριοτήτων.(…) Ημουν και είμαι αντίθετος με την άποψη ότι οι υπουργοί θα πρέπει να παρακολουθούνται από μυστικές υπηρεσίες, ώστε ο πρωθυπουργός να γνωρίζει τι συμβαίνει!!!

Προσέξτε το μέγεθος της απάτης του πολιτικού ανδρός. Ο Σημίτης κρύβει τεχνηέντως ότι την τελική υπογραφή για τις σκανδαλώδεις συμβάσεις την είχε αυτός. Και δεν είχε μόνο την υπογραφή, αλλά ο παράνομος δανεισμός από την Ντόιτσε Μπανκ για να πληρωθούν οι γερμανικές συμβάσεις, ήταν δικιά του έμπνευση και εφαρμογή. Δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος και Παπαντωνίου δεν είχαν κάποιο ανεξάρτητο ταμείο που το διαχειριστικά λάθος. Ήταν απολύτως ενήμερος ο Σημίτης για τις συμβάσεις και αυτός ανακάλυψε τους τρόπους πληρωμής.

Η μεγαλύτερη όμως απόδειξη όλων για τα ψέματα Σημίτη, είναι δύο περιπτώσεις που δεν έχουν προηγούμενο τον τελευταίο μισό αιώνα σε Δυτική δημοκρατία. Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τα Swaps της Goldman τα οποία κρίθηκαν παράνομα από την ευρωπαΐκή ένωση μόλις αποκαλύφθηκαν. Δηλαδή ο Κώστας Σημίτης έβλεπε απλώς 66 δισεκατομμύρια € να φεύγουν σε βαλίτσες, σημερινές αξίες γιατί τότε είχαμε δραχμές, λόγω χρηματιστηρίου και δεν είχε πάρει είδηση. Δεν είχε πάρει είδηση ότι η Ελλάδα στέγνωσε από, πολύτιμα κεφάλαια επενδυτικά της μεσαίας τάξης, γιατί η συμμορία τα έκλεψε και τα έβγαλε στην Ελβετία. Αυτός ο υπέροχος λογιστής που τα πήγαινε τόσο καλά με τους αριθμούς, δεν πήρε είδηση ότι 66 δισεκατομμύρια € έκαναν φτερά από το ελληνικό ενεργητικό.

Και φυσικά, ο κύριος Σημίτης δεν πήρε είδηση από το σκάνδαλο που ο ίδιος οργάνωσε και εκτέλεσε με την Goldman, βάζοντας με πλαστά στοιχεία την Ελλάδα στην νομισματική ένωση. Ξεφτιλίζοντας στη χώρα μας παγκοσμίως, και έμεινε ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ελληνική ιστορία του οποίου η πρακτική κρίθηκε παράνομη από την ευρωπαΐκή ένωση. Γι’ αυτό και την έκανε νύχτα. Ή ο κύριος Σημίτης είναι δαιμονισμένος και δεν καταλαβαίνει τι έκανε, η ο κύριος Σημίτης είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.