Ο Πάρις Κουρτζίδης αυτοανακηρύχθηκε «μεταβατικός πρόεδρος» στο κόμμα του Τράγκα

Ο Πάρις Κουρτζίδης με αναρτήσεις του στο Facebook ενημέρωσε πως με ποσοστό 93,4% εξελέγη μεταβατικός πρόεδρος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» από τα 4.419 ενεργά μέλη χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για το πώς διεξήχθη αυτή η διαδικασία.

Ωστόσο η κόντρα μεταξύ του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα και της οικογένειάς του με τον κ. Κουρτζίδη για την διαδοχή στο κόμμα συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, 8 ημέρες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού, ο Διευθυντής του πολιτικού του γραφείου Παντελής Ζήλος, καταγγέλλει αυθαίρετες διαδικασίες για τον διορισμό νέου προέδρου στο κόμμα «δείχνοντας» τον εκπρόσωπο Τύπου, Πάρι Κουρτζίδη.

Μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση που υπογράφει και η οικογένεια του εκλιπόντος, «δεν προβλέπονται διαδικασίες αυτοδίκαιου διορισμού από πρόσωπα, τα οποία ο αείμνηστος είχε γνωρίσει πρόσφατα και στα οποία είχε αναθέσει την αρμοδιότητα της έκδοσης δελτίων Τύπου».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.