ΚΙΝΑΛ – Γιώργος Παπανδρέου: Η πρώτη αντίδρασή του μετά τη δήλωση Λοβέρδου για τον Ανδρουλάκη

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μέσω συνεργατών του, σχολίασε τη δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου σχολιάστηκε ως “πολιτικά αναμενόμενη”. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού και συνδιεκδικητή της ηγεσίας, δηλώνουν ότι δεν προκαλεί καμία έκπληξη.

«Όμως οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον Ανδρέα Λοβέρδο έχουν τώρα επιλογή, την προοδευτική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου», επισημαίνουν.

“Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μου, όμως, θα γνωρίζουν πάντοτε τί σκέφτομαι και τί αποφασίζω. Και επειδή είμαι πολιτικός θέσεων και ουδέποτε έκρυψα τις απόψεις μου, δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος στη δήλωσή του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.