Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος: Ο Τζήμερος θα συνεργαστεί με τον Μητσοτάκη στις εκλογές;

Ο Θάνος Τζήμερος είναι διαπιστωμένα από τις πλέον γραφικές περιπτώσεις που μπορεί κανείς να διακρίνει στα δημόσια πράγματα της χώρας. Βέβαια, όπως ο Αρτέμης Σώρρας, έχει και αυτός τους θαυμαστές του και τους συνοδοιπόρους του, μία εξίσσου γραφική παρεούλα. Είχε πάρει και ένα μικρό ποσοστό στις εκλογές του 2012, έγινε γνωστός από τις επιστολές δουλοπρέπειας και υποτέλειας στην Άνγκελα Μέρκελ και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της πολιτικής καριέρας του.
Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Βέβαια, αν συμβεί κάτι τέτοιο το κατάντημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έχει τέλος. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. 
Μιλώντας την Τετάρτη στον Star-fm 9 33 Δυτικής Μακεδονίας, ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν προβλέπω να γίνουν σύντομα εκλογές»
Για την συνεργασία του με την Νέα Δημοκρατία:
«Εμείς πάντα είχαμε «κουλτούρα» συνεργασιών» …
«Θα συνεργαζόμασταν με την Νέα Δημοκρατίας, αν αυτή αναγνωρίζει την ανάγκη της ύπαρξης, μιας γνήσιας μεταρρυθμιστικής τάσης στους κόλπους της, η οποία δεν θα υπολογίζει το πολιτικό κόστος που ρήμαξε τη χώρα αλλά θα λέει: τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη»…
Άντε με το καλό…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.