Να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο θέλει ο Λοβέρδος, για να προστατεύσει τους μη προνομιούχους!

«Θα γίνουμε ένα κόμμα του 7%; Εμείς είμαστε ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το έλεγε κίνημα εξουσίας»

Σε υποστηρικτές του στην Καρδίτσα μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, που αν και ετοιμάζεται για αρχηγός, γεμίζει καφετέριες όπου εμφανίζεται.

Από εκεί ο Λοβέρδος ανακοίνωσε το όραμά του να ξαναγίνει μεγάλο το ΠΑΣΟΚ, για να προστατεύσει τους μη προνομιούχους! Γι’ αυτό άλλωστε είχε στην πρωτοκαθεδρία και τη σημαία με τον πράσινο ήλιο…

«Ζητάω να παλέψουμε για υπερδιπλασιασμό των δυνάμενων μας γιατί άμα μεγαλώσουμε θα μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα στους μη προνομιούχους, για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε ως πολιτικό κόμμα, τους ανθρώπους της εργασίας, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους πολύ μικρούς επαγγελματίες που είναι η μεγάλη πλειοψηφία, όλες εκείνες και όλους εκείνους που πάσχουν από μικρό εισόδημα, τις άνεργες, τους ανέργους. Το κόμμα μας ιδρύθηκε για τους μη προνομιούχους και θα ξαναγίνει μεγάλο για να προστατεύσει όλα τα κομμάτια του ελληνικού λαού που δεν είναι προνομιούχα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ενώ απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ λέγοντας: «Θα γίνουμε ένα κόμμα του 7%; Εμείς είμαστε ένα κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το έλεγε κίνημα εξουσίας για να κυβερνήσουμε να αναλάβουμε ευθύνες, τις ευθύνες της πατρίδας και των ανθρώπων. Γι αυτό ιδρυθήκαμε. Δεν ιδρυθήκαμε για να γίνουμε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση».

Μάλιστα παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Θέλουμε να ξαναγίνουμε κίνημα εξουσίας. Αυτό όμως θέλει πάθος, αγάπη, και φλόγα να καίει μέσα σου. Το πρώτο βράδυ, αν με επιλέξετε, η πρώτη μου επιλογή θα είναι να θα χαιρετήσω τους ψηφοφόρους που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το δεύτερο θα είναι να οριστούν τρεις Αντιπρόεδροι στο πρόσωπο των οποίων θα φωτογραφίζεται η ενότητα της παράταξης».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.