Λοβέρδος: Πάμε για ένα πολύ μεγάλο κόμμα – Το προσκλητήριό μας είναι σε όλους

«Δεν απευθύνομαι στο 6% που μας έδιναν οι δημοσκοπήσεις μέχρι πρόσφατα και το 8% που μας δίνουν τώρα – και το 9%. Απευθύνομαι σε 11 εκατ. Ελληνίδες σε 11 εκατ. Έλληνες. Απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο.

»Αποφασίσαμε ότι το πρόταγμά μας θα είναι ο υπερδιπλασιαμός των δυνάμεων του κόμματος, πάμε για ένα πολύ μεγάλο κόμμα», υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος από την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων.

«Αυτό σημαίνει -συνέχισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ- ότι δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε ο πολίτης το 2019, το 2015 στο δημοψήφισμα, τι ψήφισε το 2012, τι έχει ψηφίσει.

»Το προσκλητήριό μας είναι σε όλες και σε όλους ανεξαιρέτως, και τους καλούμε να έρθουν στην κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου», επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως για τον ίδιο, οι αρχές δεν αλλάζουν ανάλογα με τα έτη – είναι διαχρονικές.

Η μαζική συμμετοχή είναι μια δημοκρατική αρχή και αξία, είπε, εξηγώντας πως αν έρθουν πάρα πολλοί πολίτες δεν θα νοθέψουν τίποτα, θα απομακρύνουν τους μηχανισμούς των κομμάτων, και αυτό φοβούνται κάποιοι.

«Το κόμμα μας, ενώ δεν έχει οργάνωση, έχει μηχανισμούς.

»Τους καταγγέλλω τους μηχανισμούς. Το κόμμα μας πρέπει να αποκτήσει οργάνωση», είπε.

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου, πραγματοποίησε ανοικτή ομιλία, στην οποία μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «το κόμμα μας βρίσκεται στον 21ο αιώνα, δεν είναι ένα κόμμα απολιθωμένο, δεν είναι ένα κόμμα μακριά από την κοινωνία, είναι ένα κόμμα που έκανε πολλά, έπαθε πολλά, και τώρα πρέπει να ξαναγυρίσει στην πρωτοπορία για το καλό της Ελλάδος».

Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε πως «το κόμμα μας πρέπει να έχει αρχές, τον πατριωτισμό πάνω από όλα και πρώτα από όλα, την Ελλάδα την αγαπάμε.

»Ο πατριωτισμός δεν έχει ανάγκη από επίθετα».

Τέλος δεν παρέλειψε να πει πως είναι υπερήφανος που ανήκει σε αυτόν τον χώρο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.