ΚΙΝΑΛ: Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός – Η αντίδραση σε δημοσκοπήσεις

Μια οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε το  ΚΙΝΑΛ  με αφορμή δημοσκόπηση όπου εκτός από τα ποσοστά που καταγράφονται για κάθε υποψήφιο για την ηγεσία, διατυπώνεται ότι κατά 46,5% οι ψηφοφόροι του κόμματος θέλουν κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ.

“Η σημερινή παρέμβαση μας δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις αναφορές δημοσκοπικών εταιρειών στους 6 υποψηφίους για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. Αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αναφορές τους στο Κίνημα Αλλαγής, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη” σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

“Εδώ και καιρό συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες-που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών- επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα τη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ.

Με υποταγμένο σε αυτήν, στρατηγικό και πολιτικό λόγο.

Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά.

Οι ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου μας μετά την εισήγηση της αείμνηστης Προέδρου Φώφης Γεννηματά, συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική ταυτότητα, πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις.

Αυτό σημαίνει ανοιχτό μέτωπο τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ” τονίζεται στην ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρεται ουσιαστικά σε δημοσκόπηση της Opinion Poll για το manifesto.gr, στην οποία, μεταξύ άλλων, καταγράφονται τα εξής για τις απόψεις ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ:

  • Το 48.7% δηλώνει ικανοποιημένο από το κυβερνητικό έργο, όταν μόνο το 5.1% δηλώνει ικανοποιημένο από την αντιπολίτευση.
  • Το 61.5% προτιμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό, όταν τον Αλέξη Τσίπρα επιλέγει το 7.7%.
  • Το 46.5% επιλέγει Κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ – ΚΙΝΑΛ, το 17.7% αυτοδύναμη Κυβέρνηση Ν.Δ, το 12.7 % Κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ- ΜΕΡΑ 25.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.