Ο Γιώργος Παπανδρέου ανησυχεί το Μέγαρο Μαξίμου

Τι φοβάται ο Κυριάκος

Μπορεί επίσημα το Μαξίμου να μην ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο Κιν Αλ, οι πρόσφατες όμως εξελίξεις με την επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει την ηγεσία του κινήματος, έχουν σημάνει συναγερμό. Με επιτελείς του πρωθυπουργού να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ενεργούς πλέον στήριξης του Ανδρέα Λοβέρδου, μήπως και κανει το θαύμα, χρονιάρες μέρες που έρχονται.

B1D620F1 BAF4 45A8 86C5 9420BFC7C52B A960286A 0EA5 4E59 8C49 94B99ADEAC4F

Χρειάστηκε βέβαια λίγος χρόνος προκειμένου οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού να καταλάβουν γιατί ακριβώς φοβάται ο Κυριάκος τον Γιώργο. Δεν μπορούσαν να κατανοήσουν την ανησυχία του πρωθυπουργού απέναντι σε έναν πολιτικό που έχει μείνει στην ιστορία ως  «ο Γιωργάκης».

Εντέλει, μετά από ατέρμονες συζητήσεις, το μυστήριο λύθηκε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση τον Γιώργο Παπανδρέου ως αντίπαλο, διότι τρέμει τις επιδόσεις του στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το SUP. Φοβάται λοιπόν μην και του ρίξει το γάντι για κανένα τρίαθλο και και τον τελειώσει.

Μόνο στο σκι υπερτερεί ο Κυριάκος έναντι του Γιώργου και αυτό με επιφύλαξη, διότι δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά εάν ο Παπανδρέου γλιστράει σαν το χέλι στο άσπρο πεδίο, όπως και στη θάλασσα. Εάν δε του την στήσει σε καμιά Φαλάσαρνα, ποιος τον σώζει…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.