Ο Κυρανάκης ζητά εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για τη διαγραφή Μπογδάνου

Εξηγήσεις -και- από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητεί για τη διαγραφή Μπογδάνου ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Είναι μια απόφαση του πρωθυπουργού. Θεωρώ ότι τις επόμενες ώρες και πιθανότατα μέρες, θα υπάρξουν εξηγήσεις για αυτή την κίνηση, είναι η πρώτη διαγραφή που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια», τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουρή και Γιώργο Σιαδήμα.

«Πρέπει και θα φαντάζομαι πως σύντομα, θα δοθούν εξηγήσεις, από όλες τις πλευρές», επέμεινε και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το γεγονός θα συζητηθεί και σε επίπεδο κοινοβουλευτικής ομάδας.

Προσέθεσε, δε, πως από αυτήν του την ενέργεια ο Μπογδάνος δεν κέρδισε κομματικώς, παρά έχασε, ουσιαστικώς εξαίροντάς τον για το «θάρρος» που επέδειξε, εκφράζοντας δημοσίως και δη από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου, τις ακροδεξιές απόψεις του.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.