Σχεδιαζουν διαμελισμό του ΠΑΣΟΚ και ίδρυση νέου (υποτιθέμενου) Κεντροαριστερού κόμματος

Μέρες τωρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος εχει ξεκινήσει ένα κύκλο παρεμβάσεων με χλιαρή αντικυβερνητική ρητορική με στόχο να κανει αισθητή την παρουσία του στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Το ΠΑΣΟΚ διολισθαίνει καθημερινά προς την ανυπαρξία με την εκλογή νέου αρχηγού να διχάζει τους λιγοστούς πλέον οπαδούς του καθως η ρητορική και οι κινήσεις των υποψηφίων το απαξιώνουν καθημερινά.

Το σενάριο που προωθείται ειναι η εκλογή ενός νέου αρχηγού που θα το οδηγήσει στην αγκαλιά της ΝΔ στα πρότυπα της διεύρυνσης της ΝΔ του 78 οταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτακης βρέθηκε στη ΝΔ.

Στοχος του νέου κόμματος ειναι να συγκρατήσει όσες ψήφους μπορέσει απο άτομα που δεν θα θελήσουν να ακολουθήσουν τον νεο αρχηγό στη ΝΔ, ώστε να μην καταλήξουν ατο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βενιζέλος μπαίνει μπροστά λοιπόν και ευελπιστεί να παίξει σημαντικο ρόλο στην νεκρανάσταση της κεντροαριστεράς και στην δημιουργία του νέου κόμματος.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.