Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για την πρωτοφανή δήλωση Μητσοτάκη!

Ανέλπιστο δώρο στην Τουρκία, εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων

Ένα ανέλπιστο δώρο στην Τουρκία έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ώρα που η τουρκική επιθετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και η Ελλάδα προσπαθεί να αποκρούσει τις τουρκικές συκοφαντίες και να αποδείξει ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί το προσφυγικό και το μεταναστευτικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία αψυχολόγητη δήλωση όχι μόνο έδωσε συγχωροχάρτι στην Τουρκία, αλλά ακύρωσε και όλες τις αιτιάσεις της Ελλάδας εδώ και χρόνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε συγκεκριμένα ότι η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα!

Δείτε ακριβός την δήλωση του:

Όπως ήταν αναμενόμενο και σε χρόνο ρεκόρ, οι τούρκοι έκαναν την δήλωση πρωτοσέλιδο με πανηγυρικούς τόνους. Δείτε για παράδειγμα την ηλεκτρονική έκδοση της Σαμπάχ λίγη ώρα μετά:

50F9AA5F 44DA 435B 834F B908FD2EFA2D
Πανηγυρίζουν για την αψυχολόγητη δήλωση Μητσοτάκη

Γράφουν συγκεκριμένα:

“Turkey, Greece on same page about irregular migration: Mitstotakis”

Ελλάδα και Τουρκία στην ίδια σελίδα (συμφωνούν) για την παράνομη μετανάστευση…

Με απλά λόγια, εδώ και δύο χρόνια η Τουρκία απειλεί, παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, συνάπτει παράνομα μνημόνια με τα οποία διαγραφεί ακόμα και ελληνικά νησιά από τον χάρτη, επιθυμεί αφοπλισμό των ελληνικών νησιών, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους δίνει συγχωροχάρτι το οποίο εκμεταλλεύονται δεόντως.

Είχαν δίκιο οι τούρκοι που πανηγύριζαν την βραδιά της εκλογής Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2019. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.