Τρομερές αποκαλύψεις για διαπλοκή τραπεζιτών, παραδικαστικού και πολιτικών

Αποκάλυψη:Στην Αθήνα θα συνεδριάζει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο!

Πως ο Κυριάκος πήγε να γίνει μεγάλος “βάρδος” με τον ναύαρχο Αποστολάκη και έσπασε τα μούτρα του!

Δημοσιεύουμε τη νέα ανοιχτή επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου προς τον  πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη:

Αγαπητέ μου Κυριάκο,

Κατ αρχήν απολογούμαι άμα και εξομολογούμαι: μπήκα στον πειρασμό να σε προσφωνήσω Κούλη με τα όσα για φιάσκο και μπανανόφλουδες διάβασα και άκουσα.

Οταν φέρνω στο νού μου το Λαμπρακέϊκο φέρνω και τον στενό σου υποστηρικτή (σήμερα)Πρετεντέρη.Και ρίχνω μια ματιά να δω ποιά επιχειρήματα τους έβαλες στο κεφάλι για να σε στηρίξουν επικοινωνιακά.Μερικές φορές είναι αξιόλογα,δηλαδή χρειάζονται σοβαρή επεξεργασία,έστω και αν  τελικά τα πετάξει κανείς στο καλάθι.

Το κύριο θέμα τους,εκεί στο Λαμπρακέϊκο, ήταν αυτό που μου ενίσχυσε τον …πειρασμό σε …δόσεις να γράψω “βρέ Κούλη πως το πάθες κι αυτό;”.

Αλλά τον πρώτο πειρασμό τον έβαλε μια θεωρία που συζητούσα με τον Γιάννη το Ντάσκα: η θεωρία λέει ότι κάποιος συνεργάτης σου με μυαλό …καλαμπόκι σε έπεισε ότι… έπεισε τον ναύαρχο Αποστολάκη να πουλήσει την παρέα μιας …ζωής.

Και εσύ πίστεψες πως με ένα κοκκαλάκι θα κλέψεις τον ναύαρχο και θα βάζεις του επικοινωνιολόγους σου να λένε ότι “ο ναύαρχος είδε τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ ,είδε τι έγινε στο Μάτι και ήρθε να μας στηρίξει και να λέει μαζί μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βαρύνεται με εγκλήματα.Και προσέξτε ποιός Υπουργός ήρθε και μας παρακάλεσε να τον πάρουμε.Αυτός που μόλις τον έκανε Υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ,εγώ ο Κυριάκος τον αποκάλεσα χουντο Σπαντιδάκη κι αυτόν και την παρέα του.”

Ετσι θα την έφερνες και στον μεγάλο σου στόχο.Αυτόν που πάντα στόχευε και πάντα αποτύγχανε η οικογένεια Μητσοτάκη και κατά σύμπτωση και η παρέα Σόϊμπλε και το λεγόμενο βαθύ γερμανικό κατεστημένο.

Οπως ξέρεις το βαθύ αυτό γερμανικό κατεστημένο δεν είναι της πλάκας. Είναι αυτό που κατάφερε να στείλει στο εδώλιο τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί.

Ο αφελής αυτός “Σαλονικιός” είχε πσιτέψει ότι μαζί με μια παρέα δικαστών θα “τα παίρνουν χοντρά”από την πιο πλούσια επιχείρηση της Ευρώπης,την περίφημη L Oreal που είναι γαλλική.

Απλά υποτίμησαν ή δεν πρόσεξαν καν ότι αυτή η επιχείρηση είχε γίνει με…γερμανικά κεφάλαια την εποχή της Κατοχής της Γαλλίας.Και αυτά καταγράφονται και παρακολουθούνται ανελλιπώς Κυριάκο…

Κοίτα γύρω σου να δεις και εδώ σε σμικρογραφία τέτοιες ελληνογερμανικές “μαγκιές”…Σμικρογραφφία μεν,αλλά στρατό στη Δικαιοσύνη και στην πολιτική τον έχουν…Εστω Τάγματα…για την …ασφάλειά τους ντεεε…

Πίστεψες λοιπόν Κυριάκο ότι με το κοκκαλάκι στο ναύαρχο ,δηλαδή το υπουργείο και το παραμύθι περί συναίνεσης θα άφηνες την παρέα του ναυάρχου χωρίς…σημαία!

Και όλοι θα σκέφτονταν ότι ο ναύαρχος και η Χούντα είναι ένα γιαυτό και έβαλε την ουρά στα σκέλια και έγινε υπουργός σου.Αρα και η “παρέα” κι αυτή το ίδιο είναι και ας έχει περγαμηνές αντίστασης στη Χούντα και στους γερμανοτσολιάδες πριν από αυτήν…

Δε λέω …Το στήσιμο έμοιαζε καλό…Το είχατε κάνει και με αυτούς που ο Καραμανλής δεν ήθελε να περνούν απέξω απο τη Νέα Δημοκρατία και δεν άνοιξαν πολλά ρουθούνια…

Ετσι σκέφτηκες ότι θα εξευτέλιζες την παρέα του ναυάρχου μια και καλή και μάλιστα εκεί που έφαγαν τα μούτρα τους ο πατέρας σου και η Ντόρα και έμαθαν να την σέβονται αυτή την παρέα μέχρι τέλους.

Αυτό με έβαλε στον πειρασμό να σε προσφωνήσω Κούλη…Σκέφτηκα “πόσο παδική χαρά είναι;Τα παιδάκια τρέχουν ποιό θα προλάβει να ανέβει στην τσουλήθρα και να κουτρουβαλήσει και δεν προσέχουν τις μπανανόφλουδες και τις πατάνε και γίνονται τα μουτράκια τους στην άμμο σκούρα…”

Ετσι λέει έγινε το δικό σου μόλς κατάλαβες την μπανανόφλουδα που είχες πατήσει και έγινες ο πρώτος πρωθυπουργός της ιστορίας που δημιουργεί υπουργείο για μια προσωπικότητα και αυτή τον αδειάζει την ώρα που όλοι έχουν ξεκινήσει για το προεδρικό Μέγαρο…

Προτίμησε,φυσικά την παρέα μιας ζωής και χάζευαν το μάθημα που σου δώσανε για όλη την υπόλοιπη πολιτική διαδρομή σου.

Μερικοί μου λένε ότι ακούγονταν ως έξω το γέλιο της Ντόρας ,η οποία έδειχνε με σκέρτσα και με νάζια κάποια παιδάκια απο την παιδική χαρ…,συγνώμη απο το Μαξίμου που σε έπεισαν ότι θα είσαι ο μεγαλύτερος …βάρδος της οικογένειας Μητσοτάκη με το κόλπο γκρόσο στην παρέα του ναυάρχου…

Λένει ότι εκεί στην παρέα σκασμένοι στα γέλια άκουσαν κάποιον να λέει:

“Μην τον στείλετε για τσιγάρα στο περίπτερο γιατί θα τον δουλέψει ο περιπτεράς ότι θα αφήσει την περιπτερού και θα πάει να γίνει υπουργός του κι αυτός θα το πιστέψει και αντί να φέρει πίσω δεν τα τσιγάρα θα πάει στο προεδρικό Μέγαρο να ορκίσει τον περιπτερά”!..

Κάποιος τον πείραξε αυτόν και του είπε:

“Ελα τώρα…θέλει προετοιμασία το προεδρικό μέγαρο για τέτοιες σοβαρές υποθέσεις”

Και όλοι έσκασαν στα γέλια με αυτόν που μίλησε για σοβαρότητα στο Προεδρικό Μέγαρο και του έλεγαν να διαβάσει τις …διαρροές του Μεγάρου που έλεγαν ότι ο ναύαρχος τους είπε πως θα πάει με τη σύντροφ… συγνώμη, τη συζυγό του να ορκιστεί και άλλα ούτω πως ανέκδοτα επιπέδου…συντροφιάς.Ήγουν: “έλα σύντροφε να τη βρούμε ,πάρε και κανα σακάκι να κουμπώνει γιατί βάζει ψύχρα το βράδυ στο γρασίδι”!..

Αυτά Κυριάκο ήταν η πρώτη ώθηση στον πειρασμό να σε προσφωνήσω Κούλη,όπως το φιλαράκι μου στο δημοτικό που παίζαμε στις παιδικές χαρές,όταν δεν δουλεύαμε στους δρόμους για τον επιούσιο.Ούτε επι του αλήστου μνήμης Σαρτζετάκη δεν είχαν γίνει εκεί στο Μέγαρο.Ο κυρ Χρήστος όσο και στόκο να τον πεις,πιο γάτα απο εκείνη τη γάτα στο προεδρικό σήμερα ήταν…

Η δεύτερη αιτία  ήταν το εξής που διάβασα στο Λαμπρακέϊκό,εκεί όπου ο φίλος του ο Πρετεντέρης και οι άλλοι ανδρώθηκαν στο… μεροκάματο(όταν δεν είναι στη Μύκονο και στα πέλαγα με τον Αδωνη έστω…) και φτάνουν στο σημείο να γράψουν ως και… 250 λέξεις την ημέρα.Ιδρώτας δηλαδή,όχι αστεία.Και μέσα σε αυτά και καφέ στο ντακαπιστάν…

Εγραψαν για σένα τα εξής εκεί στο Λαμπρακέϊκο:

“Οι ηγέτες πρέπει να σκέφτονται πολιτικά και ποτέ επικοινωνιακά.

Και η κυβέρνηση χρειαζόταν ανασχηματισμό. Όχι γιατί είχε προβλήματα «εικόνας», αλλά γιατί είχε προβλήματα ουσίας.

Και τα προβλήματα αυτά ήταν δεδομένα. Δεν αφορούσαν τις «προγραμματικές εξαγγελίες» της κυβέρνησης. Ούτε τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η κοινωνία είχε αποδεχτεί ότι το μεταμνημονιακό πλαίσιο λίγο πολύ ήταν δεδομένο και απλώς ζητούσε καλύτερη διαχείριση ενός δεδομένου πλαισίου.

Όμως, είχε απαιτήσεις. Περίμενε βελτίωση της ποιότητας ζωής, αποτελεσματικότερη λειτουργία του κράτους, θεσμούς που να αποδίδουν και όσο μεγαλύτερη κοινωνική προστασία ήταν εφικτή.

Και ως προς αυτές τις προσδοκίες η κοινωνία ήταν απογοητευμένη. Ακόμη και εάν αποδεχόταν το γενικό «αφήγημα» της κυβέρνησης.

Είδε ότι η πολιτική προστασία ήταν αναποτελεσματική απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και είδε μια τεράστια οικολογική καταστροφή.

Είδε να μην βελτιώνονται τα πράγματα στα σχολεία και χιλιάδες παιδιά να μένουν εκτός Πανεπιστημίων, από ένα περίπλοκο σύστημα εισαγωγής που προφανώς κανένας δεν κάθισε να δει πώς θα δούλευε στην πράξη.

Είδε παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων και των αντιφατικών μηνυμάτων για τα εμβόλια.

Είδε έλληνες και ξένους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το εάν και κατά πόσο προστατεύεται πραγματικά η πολιτιστική κληρονομιά.

Είδε πρωτοβουλίες για αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο που έφεραν μεγάλες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Είδε τα πράγματα στο ποδόσφαιρο να μη βελτιώνονται και την «εξυγίανση» να ζει και να βασιλεύει.

Προφανώς και σε όλα αυτά τα θέματα το βασικό δεν ήταν η αλλαγή προσώπων, αλλά η αλλαγή πολιτικών.

Όμως, ακόμη και ο ανασχηματισμός θα μπορούσε να έδινε ένα πρώτο μήνυμα στην κοινωνία ότι τα πράγματα θα αλλάξουν.

Με αλλαγές που δεν ήταν ούτε ανατροπές, ούτε στρατηγικές «κωλοτούμπες» για την κυβέρνηση. Αλλά θα σηματοδοτούσαν τη συνειδητή επιλογή για πολιτικές που θα λύνουν προβλήματα και δεν θα τα αυξάνουν.

Όμως, αυτό δεν έγινε.

Δεν αναφέρομαι απλώς στο φιάσκο με την υπουργοποίηση Αποστολάκη. Παρότι αυτό αποτυπώνει ακριβώς τι μπορεί να πάθει κανείς όταν σκέφτεται μόνο με τη λογική της επικοινωνίας (εν προκειμένω το μήνυμα «κερδίζουμε και τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ»).

Το βασικό είναι με τα ίδια πρόσωπα στις ίδιες θέσεις σε διάφορους τομείς, αλλά και χωρίς εγγυήσεις ότι ακόμη και εκεί που υπήρξαν αλλαγές αυτές δεν θα μείνουν στα πρόσωπα, η κοινωνία δεν παίρνει το μήνυμα ότι εισακούστηκαν τα αιτήματα και οι αγωνίες της.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: η κοινωνία δεν τοποθετείται μόνο μέσω δημοσκοπήσεων. Θα τοποθετηθεί και στην κάλπη. Και εκεί το μήνυμα δεν είναι μόνο επικοινωνιακό.

Όλα αυτά καλό είναι να τα σκεφτεί η ομάδα των «Λουδοβίκων» που θεωρεί ότι της ανήκει δικαιωματικά η ευθύνη της χάραξης πολιτικής και επικοινωνιακής στρατηγικής, ακόμη και όταν παρασύρει το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό σε επιλογές λανθασμένες.

Επιλογές που στηρίζονται σε μια κοντόθωρη αντίληψη του ποιος είναι «υπουργοποιήσιμος» ή «ικανός», και σε μια ρηχή θεώρηση του τι σημαίνει «αλλαγή πολιτικής ατζέντας», χωρίς στάθμιση των πραγματικών δεδομένων και χωρίς επίγνωση του πώς σκέφτεται και πώς αντιδρά η κοινωνία.”

Οπως διάβασες και εσύ για χειρότερο από…Κούλη σε περιγράφει.

Εγώ όμως δεν θα μπω στον πειρασμό .Όχι τόσο γιατί στα γραπτά πρέπει να κρατάμε και τυπικότητες ,αλλά γιατί θέλω να ζητήσω μερικές χάρες.Και σε αντάλλαγμα δεν θα γράψω “Κούλης”,αλλά θα σου δώσω και μια πληροφορία πολύ σοβαρή.

Πρώτη χάρη: Θα ήθελα να μου δώσεις ονόματα.Οχι του Σεμέδο.Αυτόν τον είδαμε στις κάμερες με χειροπέδες κλπ.Αλλά των δυο δικαστών.Του βιαστή πρωτίστως.Είναι πρόεδρος μεγάλος των Διοικητικών Δικαστηρίων και τον βάλατε και σε μια θεσάρα.Και του θύματος.Ο βιαστής αρνείται,όπως και ο Σεμέδο, τον βιασμό.Αλλά παραμένουν στις καίριες θέσεις και ο καταγγελλόμενος και η καταγγέλλουσα.Και θέλω να πάω να δω πως δικάζουν.

Ρώτα τον υπουργό δίπλα σου για τα ονόματα,γιατί ο Ντάσκας ,λέει πως τα ξέρει,τα παρακολουθεί,αλλά δεν μου τα δίνει γιατί φοβάται τα…προσωπικά δεδομένα και την Αρχή αυτού του δικαστή του Μενουδάκου.(σου θυμίζω ότι ο Μενουδάκος δεν είναι πάιξε -γέλασε.Προήδρευσε για να βγει αυτή η απόφαση που κάνει τα καμένα δάση ΑΠΕ και τα ρέστα δικά σας)Ο Σκέρτσος θα ξέρει,γιατί οι δικαστές είναι συνάδελφοι της γυναίκας του.Κι αυτή δικαστίνα εκεί κάπου είναι.

Δικοί σου λοιπόν είναι Κυριάκο αυτοί που γράφουν πως δεν ακούς τα αιτήματα και τις αγωνίες της κοινωνίας.

Το πρώτιστο αίτημα είναι Δικαιοσύνη ,ισονομία,ισοπολιτεία για όλους .Αυτό προυποθέτει καλή λειτουργία της Δικαιοσύνης για να τιμωρεί εκείνους που έφτασαν τη χώρα υπό επιτροπεία.

Σε αυτό το σημείο δεν αναφέρομαι στο ευρισκόμενο υπό επιτροπεία ποδόσφαιρο.Ούτε στο γεγονός ότι υποσχέθηκες κανονικότητα παντού και μόλις προ ημερών η Ευρώπη διαβεβαίωσε ότι έχεις μια διεφθαρμένη χώρα και άρα και κυβέρνηση γιαυτό η Ευρώπη σου έκλεισε  προχθές και την υπηρεσία ελέγχου ντόπιγκ,ως αναξιόπιστη.

Αναφέρομαι στην πληροφορία που σου υποσχέθηκα πως θα σου δώσω.

Η πληροφορία λέει ότι θα έρθει εδώ στην Ελλάδα το ευρωπαϊκό δικαστήριο”

Θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις να δικάζει εδώ!

Πως ακριβώς θα στελεχωθεί δεν παίρνω όρκο,αλλά σίγουρα πολλοί εντός και εκτός πολιτικής,εντός και εκτός δημόσιας διοίκησης,πολλοί νταβατζήδες και πολλοί δικαστές θα χάσουν τον ύπνο τους.

Θα ψάχνει και θα δικάζει αυτό το ευρωπαϊκό δικαστήριο και τα μεγάλα σκάνδαλα.Πχ. το σκάνδαλο με τα κομματικά δάνεια.Γεμάτες οι φυλακές με πολίτες που δανείστηκαν και δεν μπόρεσαν ή δεν θέλησαν να πληρώσουν.

Ρώτα τον φίλο μας τον Λάκη Γαβαλά.Ο κουμπάρος όμως ενός πρωτοκλασσάτου υπουργού σου και δεν πλήρωσε και παίρνει κι άλλα δάνεια και τον διαφημίζει ξεδιάντροπα ο κουμπάρος σου.Ρώτα την σύζυγο του τραπεζικού Μεγάλου ,την οποία έχεις κάπου στα κομματικά σου όργανα.

Θα ψάχνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πως είναι δυνατόν να αμφισβητεί η Δικαιοσύνη στις αποφάσεις της την εγκυμποσύνη μιας γυναίκας στον ένατο μήνα,να της πεθαίνει το παιδί ,σχεδόν στο δικαστήριο και πάλι να την αμφισβητούν!!!

Και να την δικάζει απο έδρας η δικαστίνα με δικηγόρο τον…φίλο της δικαστίνας και πολιτικό σου στέλεχος μεγάλο και τρανό…Της οικογένειας…

Με τον Γιάννη Ντάσκα ετοιμάζουμε βιβλίο(α) που οσονούπω θα βγει για τέτοια καραμπινάτα σκάνδαλα.Και μέσα θα έχει ονόματα,φωτογραφίες,δικόγραφα,αποφάσεις τίμιες,αποφάσεις αισχρές νομικά και δεν συμμαζεύεται.

Φώναξε τον νέο σου εκπρόσωπο,τον Γιάννη τον Οικονόμου, αφού έβαλες τελεία στην…Αριστο(τρομάρα της…)τελία Πελώνη.Ρώτησέ τον αν έχει ακούσει για δικαστικά όργια κυριολεκτικά και μεταφορικά στη Λαμία.

Εννοώ και κρεβάτια και χαρτιά-αποφάσεις.Αν σου πει όχι θα σου στείλω πρώτο σε σένα το βιβλίο με ειδική αφιέρωση και σελιδοδείκτες με φωτογραφίες,υπουργών,κουμπάρων,κρεβατιών κλπ.

Αυτή την κανονικότητα έφερες σε αυτά τα δυο χρόνια και βάλε…Και το κερασάκι της πίστεψες ότι θα ήταν ο ναύαρχος Αποστολάκης.Πίστεψες ότι θα τον “ξέπλενες” αφού πρώτα του έβαλες βρομιές (χουντοσπαντιδάκης κλπ)που δεν είχε…Και θα άφηνες τις βρομιές στην παρέα του ναυάρχου,εκεί στα Βόρεια προάστεια…

Καημένε Κυριάκο…Ολα τα είχες…Έρχεται και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα πέσουν κάτι σφαλιάρες…

Κυριάκο,

Ζήτησα από τον Γιάννη Ντάσκα να αφήσει αυτή την (ανοιχτή)επιστολή μου πρώτο θέμα μέχρι να …σταματήσεις αυτές τις αηδίες στην κρατική τηλεόραση.Δηλαδή την παρέλαση που κάνουν με εντολή της παιδικής χαρ…,συγνώμη του Μαξίμου, διάφοροι και να λένε φούμαρα περί του ναυάρχου Αποστολάκη για να βγάλουν έξω απο το Μαξίμου τις…βρομιές(χουντοσπαντιδάκης κλπ) ,με τις οποίες πήγαν να βρομίσουν την Ιστορία…

Εκεί μέσα είναι η θέση τους…Κάτω από το γραφείο σου…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.