Διέγραψε όλα τα videos από το πασοκικό παρελθόν του ο Σταύρος Μπένος

Η μεγάλη πατριωτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε, κατά καιρούς, τις πόρτες της σε πολιτικά στελέχη και από άλλους πολιτικούς χώρους.Επειδή ακριβώς έθετε πάντοτε την πατρίδα υπεράνω του κομματικού συμφέροντος.

Όσοι ήρθαν επέδειξαν πολιτικό σεβασμό προς τις θεμελιώδεις αρχές της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά δεν διέγραψαν την προηγούμενη πολιτική διαδρομή τους.

Με σημερινούς ψηφιακούς όρους δεν την έκαναν delete.

Αλλά ο Σταύρος Μπένος διέγραψε από την προσωπική ιστοσελίδα του (www.benos.gr) όλα τα videos που αναφέρονταν στο πασοκικό παρελθόν του.

Αντιθέτως διατήρησε όσα videos αναφέρονται στην όποια κοινωνική και πολιτιστική δράση του.

Η επιλεκτική διαγραφή από μόνη της τεκμαίρει την πολιτική-επικοινωνιακή σκοπιμότητα.

Έστω και αν τεχνολογικά δεν μπορεί να αποδειχθεί η ημερομηνία και η ώρα διαγραφής αυτού του πασοκικού οπτικού υλικού.

Προφανώς με προτροπή των νέων επικοινωνιακών μεντόρων του ο όψιμος… νεοδημοκράτης Σταύρος Μπένος (στα 73 του) έκανε delete ομιλίες του στην Βουλή και ραδιοφωνικές πολιτικές συνεντεύξεις του.

Ποιος ξέρει τι θα έλεγε στο διαγραμμένο οπτικό υλικό για την Νέα Δημοκρατία.

Το εντυπωσιακό είναι ότι διέγραψε και video με το βιογραφικό του ως να ήθελε να ξεχάσει ότι κάποτε ήταν ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, αλλά και του Ανδρέα.

Το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα πασοκό-videos του Σταύρου Μπένου δεν κατεύνασε την πίκρα (τουλάχιστον) των νεοδημοκρατών για την επιλογή του ως συντονιστού του έργου αποκατάστασης της Εύβοιας.

Ειδικότερα των νέων στελεχών της παράταξης με τίτλους σπουδών, επαγγελματική εμπειρία και γνώσεις στην διαχείριση της επομένης ημέρας μιας μεγάλης καταστροφής.

Πολλοί εξ αυτών μπορεί να ήταν πολύ νέοι (ή και αγέννητοι) όταν έγιναν οι σεισμοί στην Καλαμάτα το 1986.

Φανταστείτε τι θα σκέπτονται βλέποντας ότι ύστερα από 35 χρόνια πολιτικές «πρακτικές» της δεκαετίας του 1980 εξακολουθούν να κυριαρχούν ακόμη και στην διαχείριση θεμάτων εθνικής εμβέλειας.

Υ.Γ Εδώ μπορείτε να ακούσετε και να δείτε όλο το ρεπορτάζ και τα σχόλια από την επιχείρηση διαγραφής των πασοκικών videos του Σταύρου Μπένου. Το ρεπορτάζ είναι απόσπασμα από την εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 έως τις 10 το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΛΛΑΔΑ 9,43 FM.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.