O Άδωνις ειρωνεύεται τους πολίτες που κατήγγειλαν ότι καίγονταν αβοήθητοι

Μετά την επικοινωνιακή συγγνώμη του πατώντας στα χνάρια του πρωθυπουργού χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιοι είναι οι λόγοι που την ζητά και ποιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στους πυρόπληκτους που κατήγγειλαν ότι έμειναν αβοήθητοι, με άκρως εριστικό ύφος. 

«Αν κάποιος νομίζει ότι σβήνει εύκολα ας πάει να το σβήσει» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυριζόμενος σε συνέντευξή του στο Mega, ότι πραγματοποιήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση σε μέτωπο 100 χιλιομέτρων. 

Επιπλέον, υποστήριξε ότι το meteo.gr του Αστεροσκοπείου Αθηνών δεν διέψευσε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για τα μποφόρ στο Τατόι, καθώς όπως είπε «προφανώς ήταν πάρα πολύ μεγάλοι οι άνεμοι». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε χαρακτηριστικά «Δεν είναι και οι πρώτες πυρκαγιές που ζούμε στην Ελλάδα. Κάποιοι υποκρίνονται ότι πρώτη φορά είδαν πυρκαγιά στη ζωή τους»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.