Υπάρχει λύση στα μεγάλα πολιτικά θέματα και με ποιό τρόπο;

Ηλεκτρονικές υποδομές πλέον υπάρχουν. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ σε μια σελίδα, σε 5 λεπτά, μια Κυριακή πρωί, και μερικά debate ΕΙΔΙΚΩΝ στα τηλεοπτικά κανάλια και στο Ιντερνετ μερικές ημέρες πριν.
Η μοναδική λύση στα πολιτικά προβλήματα: Συζήτηση και ενημέρωση του κοινού και ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για κάθε μεγάλο θέμα, το αποτέλεσμα του οποίου θα εφαρμόζεται υποχρεωτικά από την κάθε κυβέρνηση.
– Να δημιουργήσουμε πανεπιστημιακή αστυνομία; Τόσο το κόστος τόσα τα οφέλη —- λαέ αποφάσισε.
– Να δώσουμε τα χρήματα για Πυροπροστασία που ζητούν με συγκεκριμένο business plan οι Πυροσβεστικές δομές και η Πολιτική Προστασία; Τόσο το κόστος, τόσα τα οφέλη, ορίστε και οι αντιρρήσεις —- λαέ αποφάσισε.
Να αναδασώνονται πλήρως τα καμμένα δάση ή να επιτρέπεται η εκμετάλλευσή τους σε κάποιο ποσοστό, με κοινοφελείς δομές; Να το οφέλη, να το οικολογικό κόστος —- λαέ αποφάσισε.
Να εμβολιάζονται ή όχι υποχρεωτικά οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και σε επιχειρήσεις που έχουν επαφή με το κοινό; Ορίστε τι λένε οι μεν ειδικοί και οι δε ειδικοί — λαέ αποφάσισε.
Για τα πάντα. Επαναλαμβάνω: Ηλεκτρονικές υποδομές υπάρχουν, ένα κλικ σε μια σελίδα σε 5 λεπτά μια Κυριακή πρωί και μερικά debate ΕΙΔΙΚΩΝ στα κανάλια μερικές ημέρες πριν.
Αυτό κάνουν στην Ελβετία τόσα χρόνια και η Ελβετία είναι…. εχμ, η Ελβετία.
Αντίθετα στην Ελλάδα, για το καθετί αποφασίζει ΜΟΝΟ ο Χ και ο Ψ μεγαλοεφοπλιστής και βιομήχανος που χρηματοδοτεί κρυφά τους Υ και Ζ βουλευτές και κόμματα….
Το τελευταίο δεν είναι Δημοκρατία, για αυτό και η Ελλάδα δεν λειτουργεί, χρόνια τώρα…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.