Ξέσπασε ο Πολάκης: Χοντρό δούλεμα να μας λέει ο Χαρδαλιάς για 6 μποφώρ όταν στην Αττική σήμερα είχε 1-3, προσπαθούν να γλιτώσουν τις βαρύτατες ευθύνες τους

Για “χοντρό δούλεμα” κάνει λόγο ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του, σχολιάζοντας τα όσα είπε περί ανέμων με ριπές 6 μποφώρ ο Νίκος Χαρδαλιάς στην έκτακτη “ενημέρωση” για την καταστροφική πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη, αφού όπως λέει ‘σήμερα στην Αττική είχε από ένα έως τρία μποφώρ”.

“Είναι φτύσιμο, είναι προσπάθεια να γλυτώσουν τις βαρύτατες ευθύνες τους που άφησαν μία πυρκαγιά να κάψει την βόρεια Αττική” προσθέτει ο Παύλος Πολάκης

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ,σεβόμενος το μέγεθος της καταστροφής!

ΟΜΩΣ να βγαίνει ο Χαρδαλιάς και να μας λέει πως ειχε ΕΞΙ ΜΠΟΦΩΡ αέρα ,όταν από τις φωτογραφίες που παραθέτω ΦΑΙΝΕΤΑΙ καθαρά πως σήμερα στην Αττικη ειχε από ΕΝΑ έως ΤΡΙΑ μποφωρ ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ,είναι φτύσιμο στη νοημοσύνη μας,είναι προσπάθεια να γλυτώσουν τις βαρύτατες ευθύνες τους που άφησαν μια πυρκαγιά να κάψει την βόρεια Αττικη!!!!

ΧΑΡΔΑΛΙΑ ,μαζέψου και γρήγορα!!Στείλε δυνάμεις της πυροσβεστικης στη Βαρυπομπη που φώναζε ο αντιδήμαρχος πως δεν πήγε ούτε υδροφόρα στην αρχή πριν επεκταθεί και άσε τα μποφωρ!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !

Άραγε εκείνος ο «καθηγητής Συνολακης» που να είναι άραγε;;;

Υπολογίζει χρόνους εκκένωσης και ταχύτητα επέκτασης της φωτιάς και γι αυτό δε μιλάει;;;;

Που είσαι καθηγητά μου;;; ΚΡΥΒΕΣΑΙ ;;

Για να μην εκθέσεις το ΑΝΙΚΑΝΟ «επιτελικό κράτος» του Μητσοτακη σου;;;;;

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.