Η ΝΔ ανέβαλε τη συνεδρίαση της Βουλής για το πόθεν έσχες

Αιφνιδιαστικά αναβλήθηκε η συνεδρίαση της επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη κατά την οποία σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα έθετε το θέμα με το «προβληματικό» πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο καλώς καμωμένο, που πανικόβλητη η κυβέρνηση ανέβαλε την προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής» σχολίασε με νόημα η αξιωματική αντιπολίτευση και συμπλήρωσε: «Πόσο ακόμα θα εξευτελίζεται το κόμμα της ΝΔ για να καλύψει τις παρανομίες και τα αποδεδειγμένα πλέον ψέματα του αρχηγού της;».

Ανάρτηση Πολάκη

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook παρέθεσε το χρονικό της αναβολής. Όπως σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, την Τετάρτη είχε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής.

1) Το τακτικό μέλος από το ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής μας Σπύρος Λάππας είναι στην Καρδίτσα.
2) Όπως είχαμε ανακοινώσει θα φέρναμε επίσημα  ως ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή για να συζητηθεί και ελεγχθεί, το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για το ψευδές πόθεν έσχες και την παράνομη ιδιοκτησία γαλλικής offshore εταιρείας από τη σύζυγο του πρωθυπουργού

Αποφασίστηκε από την κοινοβουλευτική μας ομάδα, στην αυριανή συνεδρίαση να παραστώ και να εκπροσωπήσω τον ΣΥΡΙΖΑ εγώ που είμαι αναπληρωματικό της μέλος και είμαι και αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας!

Αποτέλεσμα: Έπεσε πανικός, ομίχλη και μαύρη καταχνιά, ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Μπούρας ήθελε να παρευρεθεί το τακτικό μας μέλος με Webex (που για αυτήν την επιτροπή απαγορεύεται απαιτείται φυσική παρουσία όπως και για την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας) και στο τέλος……..πριν λίγη ώρα ειδοποιηθήκαμε πως…. η Συνεδρίαση της Επιτροπής αναβλήθηκε! (επ αόριστον…)»

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.