Τσίπρας: Θέλουμε να νικήσουμε τη Δεξιά για να επιστρέψει η Δικαιοσύνη στον τόπο

«Ξέρουν όλοι οι Έλληνες πολίτες» ότι «θέλουμε να νικήσουμε τη Δεξιά για να επιστρέψει η Δικαιοσύνη στον τόπο», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του, με την οποία ολοκληρώνονται οι εργασίες της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αυτό χρειάζεται να είναι το καθήκον μας το επόμενο διάστημα, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι να πείσουμε ότι όχι μόνο θέλουμε, αλλά και μπορούμε και πώς: Με ένα ριζοσπαστικό αλλά ταυτόχρονα και υλοποιήσιμο πρόγραμμα και σχέδιο».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως εξαιρετικά επιτυχημένη την Προγραμματική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «πετύχαμε ένα σημαντικό ψηφιακό άλμα στις εσωτερικές μας διαδικασίες, αλλά και ένα σημαντικό προγραμματικό άλμα που θα αποτελέσει πολύ σημαντικό εφόδιο για το κόμμα την επόμενη μέρα», μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Τώρα ξέρουμε τι θέλουμε αλλά ξέρει και η ελληνική κοινωνία τι θέλουμε», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να εξηγήσει, ότι ο εργαζόμενος ξέρει ότι «δεν θέλουμε να νικήσουμε τη Δεξιά για να ξαναβρεθούμε σε καρέκλες εξουσίας αλλά για να έχει ανθρώπινες σχέσεις εργασίας, με αξιοπρεπή μισθό και δικαιώματα, για να πάει ο κατώτατος στα 800 ευρώ και να συμπαρασύρει αυτό όλες τις μισθολογικές βαθμίδες».

Οι πολίτες που αγωνιούν για την ίδια τους τη ζωή με την πανδημία αλλά και οι υγειονομικοί που δίνουν τη μάχη στη πρώτη γραμμή, τόνισε, «ξέρουν ότι θέλουμε να νικήσουμε τη νεοφιλελεύθερη δεξιά του κ. Μητσοτάκη για να αναμορφώσουμε το ΕΣΥ, για να φτιάξουμε μαζί ένα νέο ΕΣΥ με έμφαση στη πρωτοβάθμια, με καλύτερους μισθούς και κίνητρα για τους νέους γιατρούς».

«Ξέρει ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο αυτοαπασχολούμενος, ο αγρότης», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, «ότι θέλουμε να νικήσουμε την κυβέρνηση της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη για να στηρίξουμε τη δυνατότητα να υπάρχουν. Να μείνουν οι επιχειρήσεις τους ζωντανές και να στηριχτούν». «Ξέρουν οι νέοι και οι νέες», πρόσθεσε, «ότι θέλουμε να νικήσουμε για να στηρίξουμε τα όνειρα και τις ανάγκες τους».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.