Να μην ξεχάσουν οι Αμερικανοί να κάνουν «κορνίζα» τη Βούλτεψη – Δείτε πώς ειρωνευόταν (βίντεο)

Η Σοφία Βούλτεψη είναι γνωστή για τη λαϊκίστικη αμετροέπειά της. Θυμάστε την ταραχή που είχε προκαλέσει με το χαρτί υγείας. Ίσως δεν πρέπει να την παίρνει κανείς στα σοβαρά, εξάλλου ως πολιτικός είναι «απολίθωμα» των 80s. Είναι όμως βουλευτής και υπουργός. Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να της δίνουμε σημασία.

Τώρα βρέθηκε εκτεθειμένη απέναντι στους Αμερικανούς, όπως εξάλλου και η ηγεσία του κόμματός της, επειδή χλεύαζαν την απελευθέρωση της πατέντας των εμβολίων.

Που να φανταστούν αυτοί οι έρημοι λαϊκοδεξιοί νεοφιλελεύθεροι λαϊκιστές ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα ελάμβανε θέση ίδια με του Αλέξη Τσίπρα.

Να ξέρετε ότι οι δεξιοί, ιδίως οι νεοδημοκράτες πολιτικοί, τους Αμερικανούς τους τρέμουν.

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να κάνει όλα τα χατίρια στη Γερμανία και να θεωρείται φιλογερμανικό κόμμα, τουλάχιστον αυτή η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο, οι νεοδημοκράτες από κεκτημένη ταχύτητα στις υποκλίσεις, τους Αμερικανούς τους φοβούνται όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Έχουν πολιτική-γονιδιακή φοβία στους Αμερικανούς. Αυτό βεβαίως δεν τους εμποδίζει να υπονομεύουν τις ΗΠΑ για χάρη της Γερμανίας, διότι επίσης έχουν και το κουτοπόνηρο γονίδιο του κοτζαμπάση και του κολίγου, οθωμανικό γονίδιο αυτό, νομίζοντας οι αφελείς ότι μπορούν να κοροϊδέψουν την υπερδύναμη.

Από την ώρα που η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν μίλησε για απελευθέρωση της πατέντας των εμβολίων οι νεοδημοκράτες έχουν κρυφτεί στις τρύπες τους και κάνουν τους ψόφιους κοριούς μέχρι να περάσει η καταιγίδα.

Εν τω μεταξύ, βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο βήμα της Βουλής, να ειρωνεύεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και πλέον της κυβέρνησης Μπάιντεν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σε αυτό προστέθηκε και ένα απόσπασμα από τηλεοπτική εμφάνιση της Σοφίας Βούλτεψη, που λέει τα τέρατα κατά της απελευθέρωσης της πατέντας.

Η Σοφία Βούλτεψη με σθένος διατυμπάνιζε στα μέσα Ιανουαρίου του 2021 ότι η ΕΕ δεν χρειάζεται τις πατέντες των εμβολίων για τον κορωνοϊό.

«Τι να την κάνει την πατέντα η Ε.Ε.; Κορνίζα;» αναρωτιόταν η Σοφία Βούλτεψη.

Λίγους μήνες μετά, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε ότι η ΕΕ είναι «έτοιμη να συζητήσει» άρση της πατέντας για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Μια δήλωση που προκάλεσε η πρόταση – «βόμβα» του προέδρου των ΗΠΑ για άρση των πατεντών.

Μια πρόταση που προκάλεσε delirium tremens στη Διεθνή Ομοσπονδία Φαρμακοβιομηχανιών και στις κυβερνήσεις εκείνες που φαίνεται ότι, ακόμα και τώρα με την πανδημία του κορωνοϊού να μην λέει να κοπάσει, λειτουργούν για λογαριασμό της.

Τώρα, εάν η Σοφία Βούλτεψη επιμένει για τα περί κορνίζας θα σας γελάσουμε.

Δείτε το απόσπασμα που θα έπρεπε να το «γλεντάνε» στην Ουάσιγκτον:

Να μην λησμονείται ότι η Σοφία Βούλτεψη υποκινούσε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και συμμετείχε στα συλλαλητήρια.

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μην παραλείψουν οι Αμερικανοί να την κάνουν κορνίζα την κα Βούλτεψη, σαν στόχο για βελάκια. Πολύ φίλη τους…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.